Jos iPhonen mikrofonit eivät toimi

Lue, miten toimia, jos ääni on epäselvä puheluiden ja FaceTime-puheluiden aikana, videotallenteissa tai apeissa.

Poista esteet mikrofonien tieltä

1. Poista kaikki näyttösuojat, kalvot tai kuoret iPhonesta.
  2. Poista mahdolliset roskat iPhonen aukoista.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos ääni on edelleen epäselvä puheluiden, äänitysten tai appien käytön aikana, ota yhteyttä Apple-tukeen huoltovaihtoehdoista keskustelemiseksi.

Jos haluat kokeilla muita vaiheita itse

Halutessasi voit kokeilla myös muita vaiheita. Sinun on ehkä silti otettava yhteyttä Apple-tukeen näiden ohjeiden noudattamisen jälkeen.

Jos ihmiset eivät kuule ääntäsi puheluiden tai FaceTime-puheluiden aikana

1. Avaa Sanelin-appi.
  2. Napauta Tallenna-painiketta , puhu puhelimen alaosaan ja pysäytä tallennus.
  3. Äänesi pitäisi kuulua selvästi, kun toistat sanelun.

Jos muut eivät kuule sinua, kun käytät kaiutinta

1. Avaa Kamera-appi.
  2. Tallenna video, kun puhut samalla iPhonen yläosaan.
  3. Voit vaihtaa toiseen kameraan napauttamalla kameran valitsinta . Tallenna sitten toinen video, kun puhut samalla iPhonen yläosaan.
  4. Äänesi pitäisi kuulua selvästi, kun toistat videot.

Jos mikrofoni ei toimi tietyssä apissa

1. Valitse Asetukset > Tietosuoja > Mikrofoni.
  2. Varmista, että appi on otettu käyttöön.
  3. Jos apilla on lupa käyttää mikrofonia, tai appi ei ole luettelossa, ota yhteyttä apin kehittäjään.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.