Jos Apple TV:n kaukosäädin ei toimi

Lue ohjeet siihen, mitä voit tehdä, jos kaukosäädin ei toimi odotetusti.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

1. Selvitä, mikä Apple TV:n kaukosäädin sinulla on. Jos sinulla on Siri Remote tai Apple TV Remote, lataa sitä 30 minuuttia Lightning–USB-kaapelilla ja USB-seinälaturilla. Jos sinulla on Apple Remote -kaukosäädin, vaihda paristo
  2. Pysy Apple TV:n lähistöllä ja siirrä kaikki esineet, jotka ovat kaukosäätimesi ja Apple TV:si, televisiosi, vastaanottimesi ja äänipalkkisi etuosan välissä.
  3. Irrota Apple TV:n virtajohto pistorasiasta. Odota vähintään kuuden sekunnin ajan ja kytke se takaisin pistorasiaan.

Jos kaukosäätimesi ei vieläkään toimi odotetulla tavalla, toimi oman kaukosäädintyyppisi ohjeiden mukaan. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen, tarvitsetko lisäohjeita.

Siri Remote tai Apple TV Remote*

1. Paina kaukosäätimen Menu-painiketta tai Apple TV App/Home  -painiketta, jos haluat tarkistaa, onko Apple TV nukkumassa.
  2. Yritä muodostaa kaukosäätimestä laitepari uudelleen. Osoita kaukosäädintä 7 cm Apple TV:stä poispäin. Paina kaukosäätimen Menu-painiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta viiden sekunnin ajan. Viimeistele pariliitos pyydettäessä asettamalla kaukosäädin Apple TV:n päälle.
  3. Jos kaukosäädin ei vieritä odotetulla tavalla, olet ehkä ottanut käyttöaputoiminnot käyttöön. Valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu ja tarkista asetukset.
  4. Jos sinulla on Apple Remote (alumiini tai valkoinen), kokeile käyttää sitä Siri Remoten sijaan. Jos olet jo määrittänyt Apple TV:n, voit käyttää Ohjauskeskuksessa iOS:n tai iPadOS:n Apple TV Remote -appia Apple TV:n hallintaan.

Jos tarvitset edelleen lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Apple Remote -kaukosäädin (alumiini ja valkoinen)

Apple Remote -kaukosäädin (alumiini tai valkoinen)

1. Poista Apple Remoten ja Apple TV:n välinen pariliitos. Paina Apple Remoten Menu- ja vasemmalle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä merkintää  kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolella.
  2. Muodosta pariliitos Apple Remoten ja Apple TV:n välille. Paina Apple Remoten Menu- ja oikealle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä merkintää  kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolella.
  3. Irrota Apple TV:n virtajohto pistorasiasta. Odota vähintään kuuden sekunnin ajan ja kytke se takaisin pistorasiaan.

Jos tarvitset edelleen lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisäohjeet

*Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV HD:ssä on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.