Jos Apple TV:n kaukosäädin ei toimi

Lue ohjeet siihen, mitä voit tehdä, jos kaukosäädin ei toimi odotetusti.

Seuraa oman kaukosäädintyyppisi ohjeita. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen, tarvitsetko lisäohjeita.

Siri Remote tai Apple TV Remote*

1. Pysy Apple TV:n lähistöllä käyttäessäsi Siri Remote -kaukosäädintä, sillä kaukosäädin tarvitsee Bluetooth-yhteyden. Jos olet lähistöllä, mutta äänenvoimakkuuden säätö ei toimi, siirrä kaikki esineet, jotka ovat kaukosäätimesi ja televisiosi tai vastaanottimesi etuosan välissä. Äänenvoimakkuuden säätämiseksi tarvitset toisinaan suoran näköyhteyden kotiteatterilaitteesi etuosan infrapuna-anturiin.
  2. Lataa Siri Remotea tai Apple TV Remotea 30 minuuttia Lightning–USB-kaapelilla ja USB-seinälaturilla.
  3. Osoita kaukosäädintä 7 cm Apple TV:stä poispäin. Paina kaukosäätimen Menu-painiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta viiden sekunnin ajan. Viimeistele pariliitos pyydettäessä asettamalla kaukosäädin Apple TV:n päälle.
  4. Irrota Apple TV:n virtajohto pistorasiasta. Odota vähintään kuuden sekunnin ajan ja kytke se takaisin pistorasiaan.
  5. Jos sinulla on Apple Remote (alumiini tai valkoinen), kokeile käyttää sitä Siri Remoten sijaan. Jos olet jo määrittänyt Apple TV:n, voit käyttää iOS:n Apple TV Remote -appia Apple TV:n hallintaan.

Jos tarvitset edelleen lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Apple Remote -kaukosäädin (alumiini ja valkoinen)

Apple Remote -kaukosäädin (alumiini tai valkoinen)

1. Siirrä pois tieltä kaikki esineet, jotka ovat Apple Remote -kaukosäätimen ja Apple TV:n, television, vastaanottimen ja kaiuttimien etuosan välillä.
  2. Poista Apple Remoten ja Apple TV:n välinen pariliitos. Paina Apple Remoten Menu- ja vasemmalle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä merkintää  kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolella.
  3. Muodosta pariliitos Apple Remoten ja Apple TV:n välille. Paina Apple Remoten Menu- ja oikealle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä merkintää  kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolella.
  4. Irrota Apple TV:n virtajohto pistorasiasta. Odota vähintään kuuden sekunnin ajan ja kytke se takaisin pistorasiaan.
  5. Vaihda Apple Remote -kaukosäätimen paristo.

Lisäohjeet

*Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.