Jos Apple TV -kaukosäädin ei toimi

Lue ohjeet siihen, mitä voit tehdä, jos kaukosäädin ei toimi odotetusti.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

1. Jos sinulla on Siri Remote- tai Apple TV -kaukosäädin, lataa kaukosäädintä 30 minuuttia Lightning–USB-kaapelilla ja USB-seinälaturilla. Jos sinulla on Apple Remote, vaihda paristo
  2. Irrota Apple TV:n virtajohto pistorasiasta. Odota vähintään kuuden sekunnin ajan ja kytke se takaisin pistorasiaan.

Jos kaukosäätimesi ei vieläkään toimi odotetulla tavalla, toimi oman kaukosäädintyyppisi ohjeiden mukaan. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen, tarvitsetko lisäohjeita.

Siri Remote tai Apple TV -kaukosäädin

Kuva Siri Remotesta (1. sukupolvi) tai Apple TV -kaukosäätimestä (1. sukupolvi) ja Siri Remotesta (2. sukupolvi) tai Apple TV -kaukosäätimestä (2. sukupolvi).

1. Pidä TV/Ohjauskeskus-painiketta  ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta  painettuina samaan aikaan. Pidä painikkeita painettuina noin viisi sekuntia tai kunnes Apple TV:n tilavalo sammuu ja syttyy sitten uudelleen.
  2. Vapauta painikkeet ja odota sitten 5–10 sekuntia. TV-näytölle ilmestyy Yhteys katkesi -ilmoitus.
  3. Kun kaukosäädin on käynnistynyt uudelleen, TV-näytölle ilmestyy Yhdistetty-ilmoitus.

Jos kaukosäädin ei vieläkään toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Osoita kaukosäätimellä Apple TV:tä. Varmista, että kaukosäädin on noin seitsemän senttimetrin päässä Apple TV:stä.
  2. Pidä Takaisin-painiketta  (tai Menu-painiketta) ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta  painettuina viisi sekuntia.
  3. Viimeistele pariliitos pyydettäessä asettamalla kaukosäädin Apple TV:n päälle.

Jos et voi muodostaa laiteparia Siri Remotesta (2. sukupolvi) tai Apple TV -kaukosäätimestä (2. sukupolvi), varmista, että Apple TV:hen on päivitetty tvOS 14.5 tai sitä uudempi. Voit tarkistaa käytössä olevan tvOS-version Apple TV:stä iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi Apple TV -kaukosäätimen avulla.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Apple Remote -kaukosäädin (alumiini tai valkoinen)

Kuva Apple Remotesta (alumiini) ja Apple Remotesta (valkoinen).

1. Poista Apple Remoten ja Apple TV:n välinen pariliitos. Paina Apple Remoten Menu- ja vasemmalle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolelta kohtaa Poista linkki .
  2. Muodosta pariliitos Apple Remoten ja Apple TV:n välille. Paina Apple Remoten Menu- ja oikealle-painikkeita kuuden sekunnin ajan. Etsi sitten Apple TV:ssä kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolelta kohtaa Linkitä .

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.