Jos Apple TV ‑kaukosäätimen äänenvoimakkuuspainikkeet eivät toimi

Kaukosäätimen käynnistäminen uudelleen. Jos tämä ei auta, kokeile muuttaa äänenvoimakkuuden säätöasetuksia.

Kaukosäätimen käynnistäminen uudelleen

Äänenvoimakkuuden säätöasetusten muuttaminen

Lisäohjeet

Siri Remoten tai Apple TV Remoten käynnistäminen uudelleen

1. Pidä TV/Ohjauskeskus-painiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina samanaikaisesti. Pidä painikkeita painettuina noin 5 sekunnin ajan tai kunnes Apple TV:n merkkivalo sammuu ja syttyy uudelleen.

Siri Remote, jossa on ympyröityinä TV/Ohjauskeskus-painike ja äänenvoimakkuuden vähennyspainike
  2. Vapauta painikkeet. Odota sitten 10–15 sekuntia, jotta TV-näyttöön ilmestyy Kaukosäädin ei yhteydessä ‑ilmoitus.

TV-näytön oikeassa yläkulmassa näkyy Kaukosäädin ei yhteydessä ‑ilmoitus
  3. Paina mitä tahansa kaukosäätimen painiketta. Kun Kaukosäädin yhdistetty ‑ilmoitus tulee näkyviin, voit käyttää kaukosäädintä.

TV-näytön oikeassa yläkulmassa näkyy Kaukosäädin yhdistetty ‑ilmoitus

Äänenvoimakkuuden säätöasetusten muuttaminen

1. Valitse Apple TV:stä Asetukset.

2. Valitse Kaukosäätimet ja laitteet ja valitse sitten Äänenvoimakkuuden säätö.

3. Valitse jokin toinen äänenvoimakkuuden säätöasetus ja kokeile äänenvoimakkuuspainikkeita uudelleen. Voit esimerkiksi valita Automaattinen-asetuksen sijasta TV via IR (TV infrapunan kautta).

Lisäohjeet

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.