Jos et saa Applen push-ilmoituksia

Jos et näe Applen push-ilmoituksia, kun olet muodostanut verkkoyhteyden, ota yhteyttä verkonvalvojaan.

Applen push-ilmoituspalvelun käyttäminen edellyttää, että Mac- ja iOS-asiakasohjelmat ovat suorassa ja pysyvässä yhteydessä Applen palvelimiin.

iPhone, iPad ja iPod touch saattavat muodostaa yhteyden Applen push-ilmoituspalveluun mobiiliverkossa tai Wi-Fi-verkossa.

Jos Wi-Fi on suojattu palomuurilla tai mobiiliverkkoa käytetään yksityisen APN:n kautta, muodosta yhteys määrättyihin portteihin. Tarvitset suoran, ilman välityspalvelinta käytettävän yhteyden Applen push-ilmoituspalvelun palvelimiin seuraavien porttien kautta:

• TCP-portti 5223, jonka kautta muodostetaan yhteys Applen push-ilmoituspalveluun.
  • TCP-portti 2195, jonka kautta ilmoitukset lähetetään Applen push-ilmoituspalveluun.
  • TCP-portti 2196, jota Applen push-ilmoituspalvelun palautepalvelu käyttää.
  • TCP-porttia 443 tarvitaan laitteen aktivointiin ja myöhemmin varaporttina (vain Wi-Fi-verkossa), jos laitteet eivät saa yhteyttä Applen push-ilmoituspalveluun portin 5223 kautta.

Tarkista verkonvalvojalta, että portit ovat käytettävissä.

Applen push-ilmoituspalvelun palvelimet käyttävät kuormantasausta, joten laite ei aina hae ilmoituksia samasta julkisesta IP-osoitteesta. Näiden porttien käyttö kannattaa sallia koko 17.0.0.0/8-osoitelohkossa, joka on annettu Applelle.

Lue lisää Apple-palvelujen käyttämistä porteista. Applen kehittäjäsivustolla on lisätietoja Applen push-ilmoituspalvelusta.