Musiikkikirjaston pilvitilakuvakkeiden tunnistaminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lähettää sinne musiikkikirjastosi, jotta voit käyttää sitä kaikilla laitteillasi. Katso, miten voit tarkistaa musiikkikirjastosi lähetystilan ja mitä erilaiset pilvikuvakkeet kappaleidesi vieressä tarkoittavat.

Pilvitilakuvakkeet

Jos kappaleen vieressä on pilvitilakuvake, voit tarkistaa kuvakkeeseen liittyvät tiedot alta.

Ladattavissa

Kappaletta ei ole ladattu laitteellesi ja se voidaan toistaa vain silloin, kun laitteesi on yhdistetty internetiin. Jos haluat kuunnella kappaleen offline-tilassa, lataa se laitteellesi napauttamalla tai klikkaamalla .

Kaksoiskappale

Sinulla on kaksi versiota samasta kappaleesta tietokoneesi musiikkikirjastossa. Kaksinkertaisia kappaleita ei lähetetä tai synkronoida laitteiden välillä.

Poistettu

Sinulla on useita tietokoneita, joissa kirjaston synkronoiminen on käytössä, ja kappale poistettiin joltakin näistä tietokoneista. Musiikkikirjastostasi poistamasi kappaleet poistetaan välittömästi iPhonesta, iPadista tai iPod touchista, mutta ne säilyvät edelleen muissa liitetyissä tietokoneissa, kunnes ne poistetaan manuaalisesti.

Soveltumaton

Apple Music ei ehkä pysty lähettämään kappaletta, koska sitä ei ole ostettu iTunes Storesta, koska se on ostettu toisella Apple ID:llä tai koska tiedosto on liian suuri.

Virhe

Kappaleen tiedosto on vahingoittunut tai kappaleen lähettämisen aikana tapahtui virhe. Voit ratkaista tämän ongelman valitsemalla Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilven musiikkikirjasto. Jos päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, yritä tuoda kappaleesta uusi kopio musiikkikirjastoosi.

Katkoviivallinen pilvi

Jos näet katkoviivallisen pilven kappaleen vieressä, se saattaa tarkoittaa jotakin seuraavista:

• Odottaa: Kappaleen vastaavuutta etsitään eikä sitä ole vielä lähetetty.Voit ratkaista tämän ongelman valitsemalla Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilven musiikkikirjasto.
  • Ei lähetetty: Kappale lisättiin toiselta laitteelta eikä sille löydy vastaavuutta. Voit lähettää kappaleen ottamalla kirjaston synkronoinnin käyttöön sillä tietokoneella, jossa alkuperäinen äänitiedosto sijaitsee.
  • Ei enää saatavilla: Kappale ei joko ole enää saatavilla Apple Musicin valikoimassa tai sitä ei ole vielä julkaistu.

Musiikkikirjastosi jokaisen kappaleen lähetystilan tarkistaminen

Kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön Macisi Musiikki-apissa tai Windows-tietokoneesi iTunesissa, Apple Music lähettää ja etsii vastaavat versiot kaikista musiikkikirjastosi kappaleista.

Kun Apple Music lähettää musiikkiasi, voit tarkistaa jokaisen kappaleen tilan.

1. Avaa Musiikki-appi Macissa. Avaa Windows-tietokoneessa iTunes, valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten Kirjasto.
  2. Valitse sivupalkista Kappaleet.
  3. Valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä näkymävalinnat.
  4. Valitse iCloud-lataus ja iCloud-tila.