Musiikkikirjaston pilvitilakuvakkeiden tunnistaminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lähettää sinne musiikkikirjastosi, jotta voit käyttää sitä kaikilla laitteillasi. Katso, miten voit tarkistaa musiikkikirjastosi lähetystilan ja mitä erilaiset pilvikuvakkeet kappaleidesi vieressä tarkoittavat.

Musiikkikirjastosi jokaisen kappaleen lähetystilan tarkistaminen

Kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön Apple Music -apissa tai otat iCloud-musiikkikirjaston käyttöön iTunesissa, Apple Music lähettää musiikkikirjastosi kaikki kappaleet ja sovittaa ne yhteen.

Voit tarkistaa jokaisen kappaleen lähetystilan seuraavasti:

1. Avaa Apple Music -appi Macissa. Avaa Windows-tietokoneessa iTunes, valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten Kirjasto.
  2. Valitse sivupalkista Kappaleet.
  3. Valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä näkymävalinnat.
  4. Valitse Cloud Download (Pilvilataus) ja Cloud Status (Pilvitila).

Musiikki-apin ikkuna, jossa näkyvät Näkymävalinnat, muun muassa Cloud Download (Pilvilataus) ja Cloud Status (Pilvitila)

Pilvitilakuvakkeet

Jos kappaleen vieressä on pilvitilakuvake, voit tarkistaa kuvakkeeseen liittyvät tiedot alta.

Lataa-kuvake

Ladattavissa

Kappaletta ei ole ladattu laitteellesi ja se voidaan toistaa vain silloin, kun laitteesi on yhdistetty internetiin. Jos haluat kuunnella kappaletta offline-tilassa, lataa se omaan laitteeseesi klikkaamalla Lataa-kuvaketta Lataa-kuvake.

Kaksoiskappale-kuvake

Kaksoiskappale

Sinulla on kaksi versiota samasta kappaleesta tietokoneesi musiikkikirjastossa. Kaksinkertaisia kappaleita ei lähetetä tai synkronoida laitteiden välillä.

Poistettu-kuvake

Poistettu

Sinulla on useita tietokoneita, joissa kirjaston synkronoiminen on käytössä, ja kappale poistettiin joltakin näistä tietokoneista. Musiikkikirjastostasi poistamasi kappaleet poistetaan välittömästi iPhonesta, iPadista tai iPod touchista, mutta ne säilyvät edelleen muissa liitetyissä tietokoneissa, kunnes ne poistetaan manuaalisesti.

Soveltumaton-kuvake

Soveltumaton

Apple Music ei ehkä pysty lähettämään kappaletta, koska sitä ei ole ostettu iTunes Storesta, koska se on ostettu toisella Apple ID:llä tai koska tiedosto on liian suuri.

Virhe-kuvake

Virhe

Kappaleen tiedosto on vahingoittunut tai kappaleen lähettämisen aikana tapahtui virhe. Voit ratkaista tämän ongelman valitsemalla Tiedosto > Kirjasto > Päivitä pilven musiikkikirjasto. Jos päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, yritä tuoda kappaleesta uusi kopio musiikkikirjastoosi.

Katkoviivallinen pilvikuvake

Katkoviivallinen pilvi

Kappale odottaa lähettämistä, sitä ei voi sovittaa yhteen, se ei enää ole saatavilla Apple Music -luettelosta tai sitä ei ole vielä julkaistu. Lue, mitä tehdä, jos kappaleiden lähettäminen kestää pitkään.