Jos iCloudin tai Safarin kirjanmerkit eivät synkronoidu

Lue ohjeita siihen, miten toimia, jos iCloudin tai Safarin kirjanmerkit eivät synkronoidu laitteidesi välillä tai jos olet vahingossa poistanut kirjanmerkin.

Tarkista järjestelmän tila

Tarkista tai nollaa laitteesi asetukset

Tarkista selaimesi ja internet-yhteytesi

Käynnistä laite uudelleen

Palauta äskettäin poistetut kirjanmerkit

Tarkista järjestelmän tila

Tarkista Järjestelmän tila -sivulta -sivulta, haittaako jokin tunnettu ongelma iCloudin kirjanmerkkien ja välilehtien toimintaa. Tarkista sitten laitteesi asetukset, selaimesi ja internet-yhteytesi. Voit myös käynnistää laitteesi uudelleen ja tarkistaa, synkronoidaanko kirjanmerkkisi.

Jos sinulla on kansio, jossa on yli 500 kirjanmerkkiä, kirjanmerkkien järjestys ei välttämättä ole sama kaikissa laitteissa.

Tarkista tai nollaa laitteesi asetukset

1. Varmista, että olet kirjautuneena iCloudiin jokaisessa laitteessa samalla Apple-tilillä ja että laitteesi vastaavat kirjanmerkeille asetettuja iCloudin järjestelmävaatimuksia.

2. Jos käytät Windows-tietokonetta, varmista, että olet ottanut iCloud-kirjanmerkit käyttöön.

3. Siirry laitteessasi iCloudin asetuksiin. Toimi sitten seuraavasti:

• Varmista iPhonessa, iPadissa tai Macissa, että Safari on otettu käyttöön. Jos Safari on jo otettu käyttöön laitteessa, josta puuttuu kirjanmerkkejä, sammuta laite, odota muutama minuutti ja käynnistä se sitten uudelleen.

• Tarkista Windows-tietokoneessa, että Kirjanmerkit on otettu käyttöön Windowsin iCloudissa. Jos Kirjanmerkit on jo käytössä, poista Kirjanmerkit-valintaneliön valinta ja klikkaa Käytä. Odota muutama sekunti, valitse Kirjanmerkit ja klikkaa Käytä.

4. Varmista, että iPhonen tai iPadin tai Macin päivämäärä- ja kellonaika-asetukset ovat oikein.

5. Jos käytät Windows-tietokonetta, käynnistä Windowsin iCloud uudelleen.

Tarkista selaimesi ja internet-yhteytesi

1. Tarkista internet-yhteytesi ja varmista, että pystyt avaamaan suojatun verkkosivuston: Avaa Safari ja siirry osoitteeseen www.apple.com.

2. Käynnistä selaimesi uudelleen.

3. Jos käytät Windows-tietokonetta, yritä käyttää iCloud-kirjanmerkkejä toisessa selaimessa.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä iPhone, iPad, Mac tai Windows-tietokone uudelleen.

Palauta äskettäin poistetut kirjanmerkit

1. Jos haluat käyttää kirjanmerkkiä, jonka olet poistanut viimeisten 30 päivän aikana, siirry osoitteeseen iCloud.com.

2. Klikkaa näytön alalaidassa Tietojen palautus.

3. Klikkaa Palauta kirjanmerkit.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.