Apple-logo ja edistymispalkki iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittämisen tai palauttamisen jälkeen

Laitteessa näkyy Apple-logo ja edistymispalkki iOS:n päivittämisen, varmuuskopiosta palauttamisen sekä iPhonen, iPadin tai iPod touchin tyhjentämisen jälkeen.

Laitteen näyttö, jossa näkyy edistymispalkki

Kun näin käy, edistymispalkki saattaa liikkua erittäin hitaasti tai vaikuttaa siltä, että se ei liiku.

Anna laitteen suorittaa päivitys, palautus tai tyhjennys loppuun.

Edistymispalkista näet asennuksen edistymisen. Toimintoon kuluva aika riippuu laitteessasi olevien tiedostojen määrästä ja siitä, tyhjennätkö vai päivitätkö laitettasi vai päivitätkö iOS-versiota. Toiminnon suorittaminen voi hoitua jopa minuutissa, jos laitteessasi on vähän tai ei ollenkaan dataa tai jos suoritat laitteen tyhjennystä. Jos laitteessasi on suuria määriä tiedostoja, toiminnon suorittaminen voi kestää useista minuuteista tuntiin.

Toiminto on suoritettu loppuun, jos laitteesi näkyy iTunesissa, voit määrittää synkronointiasetukset ja synkronoida sisältöä. Pidä laitteesi yhdistettynä iTunesiin ja odota, kunnes siirto on valmis.

Jos suoritat päivitystä langattomasti, yhdistä laitteesi virtalähteeseen, jotta virta ei lopu toiminnon aikana. Jos laitteesta loppuu virta, yhdistä se virtalähteeseen. Käynnistä laite, jotta päivitys tai palautus voidaan suorittaa loppuun.

Jos päivitys on mielestäsi jumittunut, paina jotakin painiketta. Jos näet päivitysviestin, päivitys on edelleen käynnissä.

Joissakin tapauksissa saatat nähdä, että edistymispalkki menee loppuun, mutta alkaa sitten alusta.

Ohjeiden hankkiminen

Jos päivitys tai palautus ei valmistu tai laite ei vastaa, pakota laite käynnistymään uudelleen.

Jos laitteesi on ollut tässä tilassa useita tunteja, ota yhteyttä Apple-tukeen.