Apple SIMin käyttäminen iPad (Wi-Fi + Cellular) -mallien kanssa

Apple SIMin avulla voit helposti hankkia lyhyen tai pitkän aikavälin tai jaetun mobiilidatapalvelun suoraan iPad Pron, iPad Air 2:n tai iPad mini 3:n (Wi-Fi + Cellular) -malleista tai uudemmista.

Selvitä, onko käytössä upotettu Apple SIM vai Apple SIM -kortti

Selvitä iPadin malli ja varmista, että se toimii Apple SIMin kanssa.

Upotettu Apple SIM

Näissä iPad-malleissa* on upotettu Apple SIM, joka on siis sisäänrakennettu iPadiin:

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi) Wi-Fi + Cellular -malli
  • iPad Pro (10,5 tuumaa) Wi-Fi + Cellular -malli
  • iPad Pro (9,7 tuumaa) Wi-Fi + Cellular -malli

Lisäksi näissä malleissa on nano-SIM-korttipaikka, jossa voit käyttää minkä tahansa operaattorin nano-SIM-korttia tai valmista Apple SIM -korttia, johon on jo asennettu yksi tai useampia palveluita.

Jos asetat käyttämättömän Apple SIMin näihin malleihin, kyseistä SIM-korttia ei käytetä. Kaikki uudet palvelut lisätään upotettuun Apple SIMiin. Jos asetat käyttämättömän SIM-kortin näihin malleihin, saat viestin, jonka mukaan SIM-kortti ei ole yhteensopiva, minkä lisäksi sinua suositellaan käyttämään upotettua Apple SIMiä.

*Kiinaa lukuun ottamatta.

Apple SIM -kortti

iPadin (5. sukupolvi ja uudemmat), iPad Pron (12,9 tuumaa), iPad Air 2:n ja iPad mini 3:n (ja uudemmat) Wi-Fi + Cellular -mallit saattavat sisältää joko Apple SIM -kortin tai operaattorin SIM-kortin SIM-korttipaikassa.

Jos iPadisi mukana ei toimitettu Apple SIMiä, voit hankkia Apple SIM -paketin Apple Store -jälleenmyyntiliikkeestä Alankomaissa, Australiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Japanissa, Kanadassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Turkissa tai Yhdysvalloissa.

Apple SIMiä tukevat operaattorit

Voit valita Apple SIMiin mobiilidatapalvelun tiettyjen matkapuhelinoperaattoreiden valikoimasta Yhdysvalloissa ja yli 180 maassa ja alueella eri puolilla maailmaa.

Mobiilidatapaketin käyttöönotto

Kun olet maassa tai alueella, jonka operaattorit tukevat Apple SIMiä, voit ottaa mobiilidatapaketin käyttöön ja hallita sitä suoraan iPadilta. Näet luettelon käytettävissä olevista operaattoreista avaamalla Asetukset > Mobiilidata > Ota käyttöön mobiilidata.

Lue lisää upotetusta Apple SIMistä

Joissakin iPad Pro -malleissa on sekä upotettu Apple SIM että nano-SIM-alusta. Tämän avulla pysyt yhteydessä mobiilidatapaketin kautta, kun Wi-Fi-yhteyspistettä ei ole käytettävissä.

Jos ostat iPad Pron operaattorin kaupasta, käyttö on ehkä rajoitettu operaattorin mobiilidataverkkoon. Tässä on lisätietoja, jotka liittyvät iPad Pron ostopaikkaan:

• Yhdysvallat:
    • Verizon (Verizon-jälleenmyyjät): Upotettua Apple SIMiä ei ole otettu käyttöön. Voit käyttää toisen operaattorin nano-SIM-korttia sille tarkoitetussa korttipaikassa.
    • AT&T (AT&T-jälleenmyyjät): Upotettu Apple SIM on lukittu AT&T:lle. Voit käyttää toisen operaattorin nano-SIM-korttia sille tarkoitetussa korttipaikassa. Saat AT&T:ltä lisätietoja Carrier Reveal -ohjelmasta, jonka avulla Apple SIMin voi ottaa käyttöön toisille operaattoreille.
  • Kiina: Apple SIM ei ole saatavilla Kiinassa. Voit käyttää minkä tahansa operaattorin nano-SIM-korttia sille tarkoitetussa korttipaikassa. Voit hankkia Apple SIM -paketin käyttöön maissa ja alueilla, jotka tukevat Apple SIMiä. Paketit ovat saatavilla Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä Alankomaissa, Australiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Japanissa, Kanadassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdysvalloissa.
  • Japani:
    • AU, DoCoMo, Softbank (ostettu operaattorin jälleenmyyntiliikkeestä): Upotettu Apple SIM ja nano-SIM-korttipaikka on lukittu operaattorille, jolta ostit iPadin. Japanin ulkopuolella voi käyttää upotettua Apple SIMiä tai nano-SIM-korttia sille tarkoitetussa paikassa, jotta toisen operaattorin mobiilidatapaketin voi ottaa käyttöön.
    • KDDI (KDDI-jälleenmyyjät): Upotettu Apple SIM on lukittu KDDI:lle Japanissa. Nano-SIM-korttipaikka on lukittu operaattorille, jolta ostit iPadin. Japanin ulkopuolella voi käyttää upotettua Apple SIMiä tai nano-SIM-korttia sille tarkoitetussa paikassa, jotta toisen operaattorin mobiilidatapaketin voi ottaa käyttöön.
  • Iso-Britannia: EE (EE-jälleenmyyjät): Upotettu Apple SIM on lukittu EE:lle Isossa-Britanniassa. Ison-Britannian ulkopuolella voi käyttää upotettua Apple SIMiä, jotta toisen operaattorin mobiilidatapaketin voi ottaa käyttöön. Nano-SIM-korttipaikkaa ei ole lukittu.
  • Saksa: DT (DT-jälleenmyyjät): Upotettu Apple SIM on lukittu DT:lle Saksassa. Saksan ulkopuolella voi käyttää upotettua Apple SIMiä, jotta toisen operaattorin mobiilidatapaketin voi ottaa käyttöön. Nano-SIM-korttipaikkaa ei ole lukittu.