eSIMin käyttäminen iPadin kanssa Manner-Kiinassa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPad-mallit tukevat eSIMiä Manner-Kiinassa ja miten mobiilipalvelu otetaan käyttöön laitteellasi.

Tuetut iPad-mallit

Seuraavat iPad-mallit tukevat eSIMiä Manner-Kiinassa:

• 13-tuumainen iPad Pro (M4) Wi-Fi + Cellular, mallinumero A3007

• 11-tuumainen iPad Pro (M4) Wi-Fi + Cellular, mallinumero A3006

• 13-tuumainen iPad Air (M2) Wi-Fi + Cellular, mallinumero A2900

• 11-tuumainen iPad Air (M2) Wi-Fi + Cellular, mallinumero A2904

• iPad (10. sukupolvi) Wi-Fi + Cellular, mallinumero A3162

Kaikki muut iPad-mallit, myös Manner-Kiinan ulkopuolelta ostetut, eivät pysty asentamaan eSIM-profiilia Manner-Kiinan operaattoreilta.

Näin tunnistat laitteesi mallin

Selvitä iPadisi malli mallinumeron avulla. Voit etsiä mallinumeron kolmella tavalla:

• Katso iPadin takaosasta.

• Katso iPadin myyntipakkauksen takaosasta.

• Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Etsi mallinumero ikkunan yläosasta. Jos näkemässäsi numerossa on vinoviiva (/), se on osanumero (esimerkiksi MY3K2LL/A). Napauttamalla osanumeroa näet mallinumeron, joka muodostuu kirjaimesta ja neljästä numerosta ilman vinoviivaa (esimerkiksi A2342).

Lue lisätietoja iPad-mallin tunnistamisesta

Tietoja iPadin eSIMistä Manner-Kiinassa

• China Unicom on ainoa iPadin tuettu eSIM-operaattori. Pyydä lisätietoja China Unicomilta.

• Jos haluat aktivoida mobiilidatan eSIMillä iPadille Manner-Kiinassa, sinulla on oltava iPad-malli, joka tukee eSIMiä Manner-Kiinassa.

Matkustaminen iPadin kanssa Manner-Kiinan ulkopuolella

Kun matkustat Manner-Kiinan ulkopuolelle, iPad -mallisi, joka tukee eSIMiä Manner-Kiinassa, pystyy asentamaan eSIM-mobiilidatapalveluja Kiinan ulkopuolisilta operaattoreilta. Laitteessa täytyy olla käytössä sijaintipalvelut, jotta voit asentaa Manner-Kiinan ulkopuolisia eSIM-kortteja matkustaessasi Manner-Kiinan ulkopuolelle.

Jos haluat lisätietoja roamingista China Unicom -hintapaketin kanssa, ota yhteyttä China Unicomiin.

eSIMin käyttöönotto iPadilla Manner-Kiinassa

Jos haluat aktivoida eSIMin iPadilla, voit ladata operaattorin apin App Storesta.

Mitä tarvitset

eSIMin käyttöönotto iPadilla Manner-Kiinassa

eSIMin aktivointi iPadilla:

1. Lataa operaattorin appi App Storesta.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

eSIMin aktivointi iPadille iPhonen avulla:

1. Lataa operaattorin appi iPhoneesi App Storesta.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.