Apple TV:n ohjelmiston palauttaminen iTunesin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Apple TV ei käynnisty ohjelmiston päivityksen jälkeen.

Jos Apple TV:ssä ilmenee jokin ongelma ohjelmiston päivityksen aikana, irrota Apple TV pistorasiasta, kytke se takaisin ja yritä ohjelmiston päivitystä uudelleen. Jos tarvitset edelleen apua, noudata alla olevia Apple TV -mallisi mukaisia ohjeita.

Jos sinulla on Apple TV 4K

Jos näet kuvakkeen  Apple TV:n ohjelmiston päivitysyrityksen aikana tai jos TV:n näyttö on pimeä ja Apple TV:n etuosassa vilkkuu LED-merkkivalo, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos sinulla on Apple TV HD tai aiempi

Jos näet kuvakkeen  ohjelmiston päivitysyrityksen aikana tai jos TV:n näyttö on pimeä ja Apple TV:ssä vilkkuu LED-merkkivalo, voit palauttaa Apple TV:n iTunesin avulla.

Tarvitset seuraavat:

• tietokone, jossa on iTunes
  • nopea internet-yhteys
  • USB-C-kaapeli, jos käytät Apple TV HD:tä, tai Micro-USB-kaapeli, jos käytät Apple TV:tä (3. sukupolvi tai vanhempi).

Jos sinulla ei ole liittämiseen tarvittavia välineitä, tee varaus Genius Bariin tai ota yhteyttä Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Apple TV:n ohjelmiston palauttaminen

1. Irrota HDMI-kaapeli ja virtajohto Apple TV:stä.
  2. Avaa iTunes tietokoneessa. Varmista, että tietokoneessasi on uusin versio.
  3. Kiinnitä USB-C-kaapeli Apple TV HD:n takana olevaan liitäntään. Jos sinulla on Apple TV (2. tai 3. sukupolvi), käytä Micro-USB-kaapelia. Käytä malliin tarkoitettua kaapelia, äläkä liitä Lightning–USB-kaapelia Apple TV:hen.
  4. Liitä USB-C- tai Micro-USB-kaapelin toinen pää tietokoneen USB-porttiin.
  5. Jos sinulla on Apple TV (3. sukupolvi tai HD), kiinnitä virtajohto. Jos sinulla on Apple TV (2. sukupolvi), jätä se liittämättä.
  6. iTunesissa pitäisi näkyä Apple TV:n yhteenvetosivu. Jos Apple TV:n yhteenvetosivua ei näy, klikkaa vasemmassa yläkulmassa Apple TV -kuvake.
  7. Klikkaa Palauta Apple TV. Älä irrota mitään palautuksen aikana. Apple TV:n palautuksen kesto riippuu internet-yhteyden nopeudesta.
  8. Kun Apple TV:n palautus on valmis, irrota USB-C- tai Micro-USB-kaapeli ja virtajohto, jos ne oli liitetty. Liitä sitten HDMI-kaapeli ja virtajohto takaisin Apple TV:hen.

Näin saat apua

Jos Apple TV:tä ei näy iTunesissa tai jos saat palautusvirheen 1603 tai 1611, varmista, että käytät tiedonsiirtoa tukevaa USB-C- tai Micro-USB-kaapelia. Jotkin muiden tuotteiden tai lisävarusteiden mukana toimitetut kaapelit saattavat tukea ainoastaan kyseisten tuotteiden lataamista (eivätkä tiedonsiirtoa). Voi myös olla, että kaapeli toimii vain sen tuotteen kanssa, jonka mukana se toimitettiin.

Jos Apple TV:n ohjelmiston palauttaminen ei onnistu tai jos Yhdistä iTunesiin -näyttö näkyy edelleen, vie Apple TV Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen saadaksesi lisäapua.