Jos maksutapasi hylätään App Storessa tai iTunes Storessa

Jos et voi tehdä ostoja tai päivittää appeja, mukaan lukien ilmaiset apit, käytössä olevassa maksutavassa saattaa olla ongelma. Voit korjata tämän lisäämällä uuden maksutavan tai päivittämällä maksutietosi.

Jos maksutapaa ei voida veloittaa

1. Lue lisätietoja Apple ID:n maksutapojen muuttamisesta, lisäämisestä tai poistamisesta. Saatat nähdä punaisen tekstin, jossa kerrotaan, miksi maksutapaa ei voida veloittaa.
    iPhone, jossa näkyy kolme maksutapaa, joista yksi on epäonnistuneeksi merkitty luottokortti.
  2. Jos korttisi hylättiin, katso lisätietoja Apple ID:n maksutapojen muuttamisesta, lisäämisestä tai poistamisesta. Voit lisätä Apple ID:hen useita maksutapoja.
  3. Maksamaton saldo veloitetaan maksutavalta. Tämän jälkeen voit tehdä muita ostoja ja päivittää appisi, mukaan lukien ilmaiset apit.

Jos käytät Perhejakoa ja Ostojen jako on käytössä, perheen järjestäjän on päivitettävä laskutustietonsa tai lisättävä uusi maksutapa. Jos et ole perheen järjestäjä, et voi muuttaa maksutapaa.

Tarkista Apple ID:llä käytettävissä olevat maksutavat.

Jos näet yllättävän veloituksen

Voit pyytää hyvitystä* ostosta, jota et tunnista, mutta osto pitää maksaa ensin. Voit myös peruuttaa tilauksen, jos et enää halua jatkaa sitä.

*Hyvitystä on pyydettävä hyvitysajan kuluessa. Hyvityksiä ei taata. Jos haluat lisätietoja, tutustu käyttöehtoihin.

Lisäohjeet

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.