iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli) -tietokoneessa käytettävästä muistista.

Tekniset tiedot

iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli) -tietokoneissa on kahdeksan gigatavua LPDDR3-tyyppistä SDRAM-muistia, jotka on asennettu kahteen emolevylle integroituun kanavaan.

Muistin vaihtaminen

iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli) -tietokoneiden muisti ei ole käyttäjän vaihdettavissa, sillä se on integroitu emolevylle. Jos tietokoneen SDRAM-muistia täytyy huoltaa tai vaihtaa, käy Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä.