Sisällön siirtäminen nykyisestä iPhonesta, iPadista tai iPod touchista laitteeseen, jossa on pienempi kapasiteetti

Tässä artikkelissa on vinkkejä, joiden avulla voit optimoida sisältöä ja vähentää käytössä olevan tilan määrää, jotta voit siirtyä pienemmän kapasiteetin laitteeseen.

Ennen kuin siirrät tiedot uuteen laitteeseen, tarkista, kuinka paljon nykyisen laitteen kapasiteetista on käytössä. Jos kaikki tiedot mahtuvat uuteen laitteeseen, voit siirtää ne siihen poistamatta mitään.

Jos siirryt käyttämään laitetta, jossa on pienempi kapasiteetti, sinun täytyy ehkä optimoida tai poistaa osa nykyisen laitteen sisällöstä. Selvitä kohdasta Asetukset > Yleiset > Tallennus- ja iCloud-tilan käyttö > Hallitse tallennustilaa, mikä vie eniten tilaa laitteessasi. Lue lisätietoja iOS:n käyttötiedoista.

Pienennä käytössä olevaa kapasiteettia yhdellä tai useammalla seuraavista vaihtoehdoista:

Ääni, elokuvat, sarjat ja kirjat

Kuvat ja videot

Ohjelmat

Muut

Voit vähentää muiden tietojen määrää seuraavasti:

• Käynnistä laite uudelleen: kun laite sammutetaan ja käynnistetään uudelleen, iOS tyhjentää välimuistissa olevat tiedot ja suorittaa muita järjestelmän optimointitoimenpiteitä.
  • Synkronoi laite iTunesin kanssa: synkronointi siirtää tietoja (esimerkiksi lokit) laitteesta tietokoneeseen. Toimenpide saattaa vapauttaa muiden tietojen viemää tilaa.