iPhonesta, iPadista tai iPod touchista siirtyminen laitteeseen, jossa on pienempi kapasiteetti

Lue, miten voit optimoida sisällön ja vähentää käytettyä tilaa, jotta voit siirtyä käyttämään laitetta, jossa on vähemmän tallennustilaa.

Tallennustilan tarkistaminen

Ennen kuin siirryt käyttämään uutta laitetta, tarkista, kuinka paljon tallennustilaa nykyinen laitteesi käyttää. Jos kaikki tietosi mahtuvat uuteen laitteeseen, voit siirtää tiedot uuteen laitteeseesi poistamatta mitään.

Jos siirryt käyttämään laitetta, jonka tallennuskapasiteetti on pienempi, sinun pitää ehkä optimoida sisältöä tai poistaa osa siitä. Voit selvittää, mikä vie eniten tilaa laitteessasi, valitsemalla Asetukset > Yleiset > ja napauttamalla Tallennustila [laite]. Lue lisätietoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin tallennustilan käytöstä.

Tallennustilan hallitseminen

Voit hallita tai vähentää laitteeseesi tallennettua sisältöä muutamalla eri tavalla.

Ääni, elokuvat, sarjat ja kirjat

Lue, miten voit poistaa musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia sekä kirjoja laitteestasi.

Kuvat ja videot

Jos haluat vähentää kuvien ja videoiden viemää tallennustilaa, voit tuoda niitä kamerarullasta tietokoneeseen. Kuvien poistaminen kamerarullasta niiden tuomisen jälkeen:

1. Napauta Valitse.
  2. Valitse poistettavat kuvat.
  3. Napauta roskakoripainiketta .

Jos haluat tarkastella kuvia laitteessasi niiden poistamisen jälkeen kamerarullasta, synkronoi ne kuvakirjastostasi. Kun synkronoit kuvakirjastosi tietokoneeseen, synkronoidut kuvat optimoidaan, mikä säästää tilaa. Voit myös synkronoida pienemmän osan kuvakirjastostasi tilan säästämiseksi.

Apit

Käytetyn tilan vähentäminen apeissa:

Näiden ohjeiden avulla voit myös vähentää muiden tietojen määrää:

• Käynnistä laite uudelleen. Käyttöjärjestelmä poistaa välimuistiin tallennetut tiedot ja suorittaa muita järjestelmän optimointitoimintoja, kun sammutat laitteen ja käynnistät sen uudelleen.
  • Synkronoi laitteesi tietokoneella. Synkronoinnin yhteydessä tietoja, kuten lokeja, siirretään laitteesta tietokoneeseen. Tämä voi vähentää muiden tietojen käyttämää tilaa.