Siirtyminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista laitteeseen, jolla on pienempi kapasiteetti

Lue, miten voit optimoida sisällön ja vähentää käytettyä tilaa, jotta voit siirtyä käyttämään laitetta, jossa on vähemmän tallennustilaa.

Tallennustilan tarkistaminen

Ennen kuin siirryt käyttämään uutta laitetta, tarkista, kuinka paljon tallennustilaa nykyinen laitteesi käyttää. Jos kaikki tietosi mahtuvat uuteen laitteeseen, voit siirtää tiedot uuteen laitteeseesi poistamatta mitään.

Jos siirryt käyttämään laitetta, jonka tallennuskapasiteetti on pienempi, sinun pitää ehkä optimoida sisältöä tai poistaa osa siitä. Voit selvittää, mikä vie eniten tilaa laitteessasi, valitsemalla Asetukset > Yleiset > ja napauttamalla Tallennustila [laite]. Lue lisätietoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin tallennustilan käytöstä.

iPhone, jossa näkyy [laitteen] tallennustilanäyttö. Tästä näet, mitkä apit ja palvelut käyttävät eniten tilaa laitteessasi.

Tallennustilan hallitseminen

Voit hallita tai vähentää laitteeseesi tallennettua sisältöä muutamalla eri tavalla.

Ääni, elokuvat, sarjat ja kirjat

Lue lisätietoja siitä, miten voit poistaa musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja kirjoja laitteelta.

Kuvat ja videot

Jos haluat vähentää kuvien ja videoiden viemää tallennustilaa, voit tuoda niitä kamerarullasta tietokoneeseen. Kuvien poistaminen kamerarullasta niiden tuomisen jälkeen:

1. Napauta Valitse.
  2. Valitse poistettavat kuvat.
  3. Napauta roskakoripainiketta .

Jos haluat katsoa kuvia laitteellasi, kun ne on poistettu kamerarullasta, synkronoi ne kuvakirjastostasi. Kun synkronoit kuvakirjastosi tietokoneeseen, synkronoidut kuvat optimoidaan, mikä säästää tilaa. Voit myös synkronoida pienemmän osan kuvakirjastostasi tilan säästämiseksi.

Apit

Käytetyn tilan vähentäminen apeissa: