iPhonesta, iPadista tai iPod touchista siirtyminen laitteeseen, jossa on pienempi kapasiteetti

Lue, miten voit optimoida sisällön ja vähentää käytettyä tilaa siirryttäessä käyttämään laitetta, jossa on vähemmän tallennustilaa.

Tallennustilan tarkistaminen

Ennen kuin siirryt käyttämään uutta laitetta, tarkista, kuinka paljon tallennustilaa nykyinen laitteesi käyttää. Jos kaikki tietosi mahtuvat uuteen laitteeseen, voit siirtää tiedot uuteen laitteeseesi poistamatta mitään.

Jos siirryt käyttämään laitetta, jonka tallennuskapasiteetti on pienempi, sinun pitää ehkä optimoida sisältöä tai poistaa osa siitä. Voit selvittää, mikä vie eniten tilaa laitteessasi, valitsemalla Asetukset > Yleiset > ja napauttamalla Tallennustila [laite]. Lue lisää tallennustilan käytöstä iOS:ssä.

Tallennustilan hallitseminen

Voit hallita tai vähentää laitteeseesi tallennettua sisältöä muutamalla eri tavalla.

Ääni, elokuvat, sarjat ja kirjat

Äänen, elokuvien, sarjojen ja kirjojen käyttämän tilan vähentäminen:

Kuvat ja videot

Jos haluat vähentää kuvien ja videoiden viemää tallennustilaa, voit tuoda niitä kamerarullasta tietokoneeseen. Kuvien poistaminen kamerarullasta niiden tuomisen jälkeen:

1. Napauta Valitse.
  2. Valitse poistettavat kuvat.
  3. Napauta roskakorin kuvake.

Jos haluat tarkastella kuvia laitteessasi niiden poistamisen jälkeen kamerarullasta, synkronoi kuvat iTunes kirjastosta. iTunes optimoi laitteen synkronoidut kuvat, mikä säästää tilaa. Voit myös synkronoida pienemmän osan kuvakirjastostasi.

Apit

Käytetyn tilan vähentäminen apeissa:

Näiden ohjeiden avulla voit myös vähentää muiden tietojen määrää:

• Käynnistä laite uudelleen: iOS poistaa välimuistiin tallennettuja tietoja ja suorittaa muita järjestelmän optimoimiseen liittyviä toimia, kun laitat laitteen päälle ja pois päältä.
  • Synkronoi laite iTunesin kanssa: Synkronoiminen siirtää tietoja, kuten lokeja, laitteesta tietokoneeseen. Tämä voi vähentää muiden tietojen käyttämää tilaa.