Videoiden tekstityksen tai kielen vaihtaminen Apple TV -apissa

Lue, miten voit valita äänikielet, tekstityksen, kuvailevan tekstityksen ja muita käyttöapuominaisuuksia iPhonessa, iPadissa, tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

Apple TV, äly-TV ja striimauslaite

Laita tekstitys tai äänikielet päälle Apple TV:n, äly-TV:n tai striimauslaitteen kaukosäätimellä.

Tekstitys Apple TV:ssä, äly-TV:ssä ja striimauslaitteessa

1. Tuo toistosäätimet näkyviin painamalla Siri Remoten tai Apple TV Remoten toisto-/keskeytyspainiketta samalla kun katsoa videota. Paina vaihtoehtoisesti äly-TV:n, striimauslaitteen tai pelikonsolin kaukosäätimen painiketta, joka tuo näkyviin videon aikajanan.

2. Pyyhkäise ylöspäin Siri Remotella tai Apple TV Remotella ja valitse Tekstitys-painike . Voit vaihtoehtoisesti siirtyä äly-TV:n, striimauslaitteen tai pelikonsolin kaukosäätimellä Tekstitys-painikkeeseen .

tvos-17-tv-app-playback-audio
  3. Valitse haluamasi tekstitys.

Jos haluat vaihtaa tekstityksen oletuskielen laitteen asetuksissa, valitse Asetukset > Video ja ääni > Ääni > Tekstityksen kieli ja valitse sitten haluamasi kieli. Jos et halua käyttää automaattista tekstitystä ja käytät Apple TV:tä, valitse Asetukset > Video ja ääni ja laita sitten Automaattinen tekstitys pois päältä. Jos käytät äly-TV:tä tai striimauslaitetta, valitse Asetukset > Yleiset ja laita sitten Automaattinen tekstitys pois päältä.

Lue, miten kuvaileva tekstityksen tai ohjelmatekstitys otetaan oletuksena käyttöön

Apple TV (3. sukupolvi): avaa Tekstitys-välilehti pitämällä kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan, kun videota toistetaan.

Äänikielet Apple TV:ssä, äly-TV:ssä ja striimauslaitteessa

1. Tuo toistosäätimet näkyviin painamalla Siri Remoten tai Apple TV Remoten toisto-/keskeytyspainiketta samalla kun katsoa videota. Paina vaihtoehtoisesti äly-TV:n, striimauslaitteen tai pelikonsolin kaukosäätimen painiketta, joka tuo näkyviin videon aikajanan.

2. Pyyhkäise ylöspäin Siri Remotella tai Apple TV Remotella ja valitse Ääni-painike  Voit vaihtoehtoisesti siirtyä äly-TV:n, striimauslaitteen tai pelikonsolin kaukosäätimellä Ääni-painikkeeseen .

tvos-17-tv-app-playback-audio
  3. Valitse haluamasi äänikieli.

Jos haluat vaihtaa äänen oletuskielen laitteen asetuksissa, valitse Asetukset > Video ja ääni > Ääni > Äänen kieli ja valitse sitten haluamasi kieli.

iPhone tai iPad

1. Kun katselet videota, avaa toistosäätimet napauttamalla näyttöä.

2. Napauta Lisää säätimiä -painiketta .

ios-17-iphone-14-pro-tv-app-playback-more-controls
  3. Valitse Tekstitys tai Kielet.

4. Valitse haluamasi tekstitys tai äänikieli.

Lue, miten kuvaileva tekstityksen tai ohjelmatekstitys otetaan oletuksena käyttöön

Jos haluat valita videoiden mukana ladattavat äänikielet, avaa Asetukset-appi, vieritä alas, napauta TV ja napauta sitten Kielet. Napauta Lisää kieli ja valitse kielet, jotka haluat lisätä.

Macilla, Windows-tietokoneella tai verkossa

Ota tekstitys tai äänikielet käyttöön Macissa, Windows-tietokoneessa tai tv.apple.comissa.

Tekstitys Macilla, Windows-tietokoneella tai verkossa

1. Vie osoitin videon päälle.

2. Klikkaa Kielet-painiketta .

macos-sonoma-macbook-air-tv-app-playback-language-audio
  3. Valitse haluamasi kieli tai tekstitys.

Lue, miten kuvaileva tekstityksen tai ohjelmatekstitys otetaan oletuksena käyttöön

Äänikielet Macissa, Windows-tietokoneessa tai verkossa

1. Vie osoitin videon päälle.

2. Klikkaa Ääni-painiketta .

macos-sonoma-macbook-air-tv-app-playback-language-audio
  3. Valitse haluamasi äänikieli.

Jos et näe tekstitys- tai kielivalintoja

Jos et näe tekstitys- tai kielivalintoja, valinnat eivät ehkä ole käytettävissä kyseisessä ohjelmassa tai elokuvassa. Voit tarkistaa saatavilla olevat tekstitykset ja kielet ohjelman tai elokuvan kuvaussivulta Apple TV -apissa.

Kuvailevan tekstityksen tai ohjelmatekstityksen laittaminen päälle oletuksena

Jos et näe ohjelmatekstitysvalintaa, voit laittaa päälle kuvailevan tekstityksen tai ohjelmatekstityksen oletuksena. Voit myös katsoa Apple TV -apista, onko elokuvilla tai TV-ohjelmilla käyttöapuominaisuuksia.

iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, äly-TV ja striimauslaite

1. Valitse Asetukset ja sitten Käyttöapu.

2. Valitse Kuulo-kohdassa Tekstitys ja kuvaileva tekstitys.

3. Ota Kuvaileva ja ohjelmatekstitys -asetus käyttöön valitsemalla se.

4. Jos haluat mukauttaa kuvailevaa tekstitystä tai tekstitystä, valitse Tyyli ja sitten jokin vaihtoehdoista.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Käyttöapu.

2. Klikkaa Kuvatekstit.

3. Ota Suosi ohjelmatekstitystä ja kuvailevaa tekstitystä -asetus käyttöön valitsemalla se.

Jos haluat muokata kuvailevaa tekstitystä ja tekstitystä, valitse jokin näytön vaihtoehdoista.

Elokuvat ja TV-ohjelmat eivät ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Katso, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla. Elokuvan tai TV-ohjelman kielet ja käyttöapuominaisuudet vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.