Appien, elokuvien, musiikin tai kirjojen ennakkotilausten tarkasteleminen ja peruuttaminen

Hallitse ennakkotilauksia App Storesta, iTunes Storesta, Apple TV -apista tai Apple Booksista.

Ohjeet ennakkotilausten tarkastelemiseen tai peruuttamiseen

Tiliasetuksissa voit nähdä luettelon ennakkotilatuista kohteista tai peruuttaa ennakkotilauksen.

Jos haluat tarkastella Apple Arcade -pelejä, siirry Tulossa olevat Arcade-pelit -kohtaan.

Ennakkotilausten tarkasteleminen tai peruuttaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläosassa.
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Napauta Ennakkotilaukset, jos haluat tarkastella ennakkotilauksia, tai napauta Tulossa olevat Arcade-pelit, jos haluat tarkastella Arcade-pelejä. Jos Ennakkotilaukset- tai Tulossa olevat Arcade-pelit -valinta ei ole näkyvissä, sinulla ei ole ennakkotilauksia.
    Tiliasetukset
  5. Jos haluat peruuttaa ennakkotilauksen, napauta peruutettavaa kohdetta ja noudata sitten näytön ohjeita.

Ennakkotilauksen tarkasteleminen tai peruuttaminen Macilla

1. Avaa App Store -appi.
  2. Klikkaa kirjautumispainiketta tai nimeäsi sivupalkin alaosassa.
  3. Klikkaa ikkunan ylälaidassa Katso tiedot. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla alas, kunnes näet Ennakkotilaukset-kohdan.
  5. Klikkaa Ennakkotilausten hallinta tai klikkaa Tulossa olevat Arcade-pelit, jos haluat tarkastella Arcade-pelejä. Jos Ennakkotilausten hallinta- tai Tulossa olevat Arcade-pelit -valinta ei ole näkyvissä, sinulla ei ole ennakkotilauksia.
  6. Jos haluat peruuttaa ennakkotilauksen, klikkaa peruutettavaa kohdetta ja noudata sitten näytön ohjeita.

Ennakkotilauksen tarkasteleminen tai peruuttaminen Windows-tietokoneella

Windows-tietokoneessa voit tarkastella tai perua ennakkotilauksia iTunesin Windows-versiossa. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Näytä oma tili.

Mitä tapahtuu, kun ennakkotilaamasi kohde julkaistaan?

Kun ennakkotilattu kohde tulee saataville, se veloitetaan valitsemallasi maksutavalla ja saat sähköpostin. Jos otit automaattiset lataukset käyttöön, kohde latautuu automaattisesti sen ostamiseen käytettyyn laitteeseen.

Jos et näe odottamaasi ennakkotilattua kohdetta laitteellasi sen julkaisun jälkeen, etsi kohde ostoksistasi ja lataa se. Jos kohde on appi tai peli, voit löytää sen myös App Storesta ja napauttaa tai klikata Hanki.

Jos ostosta ei voi suorittaa loppuun

Jos laskutusongelma estää ostosi suorittamisen, kun ennakkotilattu kohde julkaistaan, saat sähköpostin. Sinun täytyy päivittää laskutustietosi, ennen kuin voit ladata kohteen.

Ennakkojulkaistuja kappaleita sisältävät ennakkotilatut albumit

Jos ennakkotilaat albumin ja siltä julkaistaan joitakin kappaleita ennen koko albumia, sinua saatetaan veloittaa jokaisesta kappaleesta, kun se tulee saataville. Loput albumin hinnasta veloitetaan, kun se julkaistaan.