Appien, elokuvien, musiikin tai kirjojen ennakkotilausten tarkasteleminen ja peruuttaminen

Hallitse ennakkotilauksia App Storesta ja muista Applen mediapalveluista.

Ohjeet ennakkotilausten tarkastelemiseen tai peruuttamiseen

Voit tarkastella luetteloa ennakkoon tilaamistasi kohteista tai peruuttaa ennakkotilauksen.

Jos haluat nähdä Apple Arcade -pelit, siirry osoitteeseen Tulossa olevat Arcade-pelit.

Ennakkotilausten tarkasteleminen ja peruuttaminen iPhonella tai iPadilla

1. Avaa App Store -appi.

2. Napauta tilipainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai näytön ylälaidassa olevaa kuvaasi.

3. Napauta nimeäsi. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

4. Napauta Ennakkotilaukset, jos haluat tarkastella ennakkotilauksia, tai napauta Tulossa olevat Arcade-pelit, jos haluat tarkastella Arcade-pelejä.  Jos Ennakkotilaukset- tai Tulossa olevat Arcade-pelit -valinta ei ole näkyvissä, sinulla ei ole ennakkotilauksia.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Jos haluat peruuttaa ennakkotilauksen, napauta peruutettavaa kohdetta ja noudata sitten näytön ohjeita.

Ennakkotilauksen tarkasteleminen tai peruuttaminen Macilla

1. Avaa App Store -appi.

2. Klikkaa kirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai nimeäsi sivupalkin alaosassa.

3. Klikkaa ikkunan ylälaidasta Tiliasetukset. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.

4. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla alas, kunnes näet Ennakkotilaukset-kohdan.

5. Klikkaa Ennakkotilausten hallinta tai klikkaa Tulossa olevat Arcade-pelit, jos haluat tarkastella Arcade-pelejä. Jos Ennakkotilausten hallinta- tai Tulossa olevat Arcade-pelit -valinta ei ole näkyvissä, sinulla ei ole ennakkotilauksia.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  6. Jos haluat peruuttaa ennakkotilauksen, klikkaa peruutettavaa kohdetta ja noudata sitten näytön ohjeita.

Ennakkotilauksen tarkasteleminen tai peruuttaminen Windows-tietokoneella

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkissa ja klikkaa sitten Näytä oma tili. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla alas, kunnes näet Ennakkotilaukset-kohdan.

4. Klikkaa Ennakkotilausten hallinta. Jos Ennakkotilausten hallinta -valinta ei ole näkyvissä, sinulla ei ole ennakkotilauksia.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Jos haluat peruuttaa ennakkotilauksen, klikkaa peruutettavaa kohdetta ja noudata sitten näytön ohjeita.

Mitä tapahtuu, kun ennakkotilaamasi kohde julkaistaan?

Kun ennakkotilattu kohde tulee saataville, se veloitetaan valitsemallasi maksutavalla ja saat sähköpostin. Jos otit automaattiset lataukset käyttöön, kohde latautuu automaattisesti sen ostamiseen käytettyyn laitteeseen.

Jos et näe ennakkotilattua kohdetta laitteessasi sen julkaisemisen jälkeen, etsi appi, musiikki, elokuva tai kirja ostoistasi ja lataa se. Jos kohde on appi tai peli, voit löytää sen myös App Storesta ja napauttaa tai klikata Hanki.

Jos ostosta ei voi suorittaa loppuun

Jos laskutusongelma estää ostosi suorittamisen, kun ennakkotilattu kohde julkaistaan, saat sähköpostin. Sinun täytyy päivittää laskutustietosi, ennen kuin voit ladata kohteen.

Ennakkojulkaistuja kappaleita sisältävät ennakkotilatut albumit

Jos ennakkotilaat albumin ja siltä julkaistaan joitakin kappaleita ennen koko albumia, sinua saatetaan veloittaa jokaisesta kappaleesta, kun se tulee saataville. Kun albumi julkaistaan, sinulta veloitetaan albumin jäljellä oleva hinta.