Mobiilidatapalvelun siirtäminen toiseen iPadiin

Kun ostat uuden iPadin (Wi-Fi + Cellular), voit siirtää mobiilidatapalvelun vanhasta iPadistasi uuteen.

Tarkasta ensin laitteiden SIM-korttien tyyppi (sekä vanhassa että uudessa iPadissa). Siirry sitten alla olevaan asianmukaiseen osioon.

Siirtäminen upotetulla Apple SIM -kortilla varustetusta iPadista toiseen

Jos sekä vanha että uusi iPadisi on iPad Pro (9,7 tuumaa) (Wi-Fi + Cellular) -mallia, niissä kummassakin on upotettu Apple SIM -kortti.1 Jos vanhan iPadisi palvelussa käytetään nano-SIM-korttia, noudata näitä ohjeita. Jos ei, toimi seuraavasti:

1. Valitse uudessa iPadissa Asetukset > Mobiilidata > Ota käyttöön mobiilidata.
  2. Jos haluamasi operaattorin nimen vieressä on Siirrä-painike, napauta sitä. Siirrä sitten liittymä noudattamalla ohjeita. Joudut ehkä odottamaan muutaman minuutin, kunnes aktivointi on valmis.
  3. Jos Siirrä-painiketta ei näy tai jos et voi siirtää palvelua, sinun pitää ehkä ottaa yhteyttä operaattoriisi.2

Siirtäminen SIM-kortilla varustetusta iPadista toiseen

Palvelun siirtämistapa vaihtelee sen mukaan, millainen SIM-kortti kussakin iPadissa on.

Jos iPadien SIM-kortit ovat samankokoiset

Jos kummassakin laitteessa on nano- tai mikro-SIM-kortti, noudata näitä ohjeita:

1. Katkaise virta molemmista laitteista: Paina nukkumispainiketta, kunnes punainen liukusäädin tulee näkyviin. Vedä sitten liukusäädintä.
  2. Avaa vanhan iPadin SIM-kortin alusta iPadin mukana toimitetulla SIM-kortin poistotyökalulla.
  3. Avaa uuden iPadin SIM-kortin alusta. Jos SIM-kortin alustassa on SIM-kortti, poista se.
  4. Aseta vanhan iPadin SIM-kortti uuden iPadin SIM-kortin alustaan.
  5. Sulje alusta kokonaan ja samansuuntaisesti kuin se poistettiin. (Se menee paikoilleen vain yhdellä tavalla.)
  6. Kytke molemmat laitteet päälle.

Aktivoinnin suorittamisessa saattaa kestää muutama minuutti.

Jos tarvitset apua palvelun siirtämiseen tai käytössä on yritystili tai jälkikäteen laskutettava tili, joudut ehkä ottamaan yhteyttä operaattoriin.2

Jos toisessa iPadissa on mikro-SIM-kortti ja toisessa nano-SIM-kortti

1. Ota yhteyttä operaattoriin2 ja pyydä uusi nano-SIM-kortti uutta iPadia varten.
  2. Katkaise virta molemmista laitteista: Paina nukkumispainiketta, kunnes punainen liukusäädin tulee näkyviin. Vedä sitten liukusäädintä.
  3. Avaa vanhan iPadin SIM-kortin alusta iPadin mukana toimitetulla SIM-kortin poistotyökalulla.
  4. Avaa uuden iPadin SIM-kortin alusta. Jos SIM-kortin alustassa on SIM-kortti, poista se.
  5. Aseta uusi SIM-kortti uuden iPadin SIM-kortin alustaan.
  6. Sulje alusta kokonaan ja samansuuntaisesti kuin se poistettiin. Alusta sopii paikoilleen vain yhdellä tavalla.
  7. Kytke molemmat laitteet päälle.

Jos tarvitset apua palvelun siirtämiseen tai käytössä on yritystili tai jälkikäteen laskutettava tili, joudut ehkä ottamaan yhteyttä operaattoriin.2

Lue lisätietoja

1. Kiinaa lukuun ottamatta.
  2. iPadia koskevat matkapuhelinoperaattorin käytännöt, joihin saattaa kuulua datapalvelun siirtorajoituksia. Saat lisätietoja operaattoriltasi. Jos et ole varma, mille operaattorille sinun pitäisi soittaa, valitse iPadissa Asetukset > Operaattori tai poista SIM-kortti ja tarkasta operaattorin nimi tai logo kortista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.