Java-selainliitännäisen poistaminen käytöstä Safarissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Java-selainliitännäinen poistetaan käytöstä Safarissa.

Tärkeää: käytä Ohjelmiston päivitystä ja asenna kaikki päivitykset, kunnes Ohjelmiston päivitys ilmoittaa, että ohjelmisto on ajan tasalla.

Valitse alta, mitä Safari-versiota käytät, ja lue sitä koskevat ohjeet.

Safari 6.1 tai uudempi

Safari 6.1:ssä tai uudemmassa Java-liitännäisen voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä yksittäisen verkkosivuston osalta Safari-asetusten Suojaus-paneelista. Kun liitännäinen on asennettu, mutta se on poissa käytöstä tietyn verkkosivuston osalta, Safari näyttää käytöstä poistettua liitännäistä koskevan kehotteen Java-sisällön sijaan:

Jos käytöstä poistettua liitännäistä koskevan kehotteen sijaan näkyy kehote puuttuvasta liitännäisestä, Java-selainliitännäistä ei ole asennettu.

Safari 6 tai aiempi

Poista Java-selainliitännäinen käytöstä Safari 6:ssa tai aiemmassa seuraavasti:

1. Valitse Safari > Asetukset… tai paina ⌘, (komento-pilkku).
  2. Valitse Suojaus.
  3. Poista valinta Salli Java -valintaneliöstä.
  4. Sulje Safarin Asetukset-ikkuna.

Voit ottaa Javan uudelleen käyttöön Safarissa valitsemalla Salli Java.

Lisätietoja

• Tässä artikkelissa on lisätietoja Java-selainliitännäisen päivittämisestä.
  • Lisätietoja Java-selainliitännäisen poistamisesta käytöstä Chromessa on tässä linkissä.
  • Lisätietoja Java-selainliitännäisen poistamisesta käytöstä Firefoxissa on tässä linkissä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.