iCloud-kalenteritilauksien käyttäminen

Kalenteritilauksien avulla voit pysyä ajan tasalla esimerkiksi lomista, urheilusta, sosiaalisesta mediasta. iCloudin avulla näet kaikki kalenteritilauksesi kaikissa laitteissasi.

Aloittaminen

Määritä uusi iCloud-kalenteritilaus Macillasi

1. Valitse Kalenterissa Tiedosto > Uusi kalenteritilaus.
  2. Syötä kalenterin verkko-osoite ja klikkaa Tilaa.
  3. Syötä kalenterin nimi ja valitse väri, jonka avulla tunnistat sen helpommin kalenterissasi.
  4. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.

Lisää nykyinen kalenteritilauksesi iCloudiin

Jos Mac-laitteellasi on kalenteritilaus, jonka haluat nähdä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit lisätä sen iCloudiin.

1. Avaa Kalenteri.
  2. Klikkaamalla Kalenterit-painiketta ikkunan vasemmassa yläkulmassa näet luettelon kalentereistasi.
  3. Valitse tilattu kalenteri luettelosta.
  4. Valitse valikkopalkissa Muokkaa > Hanki tiedot.
  5. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.

Etkö näe kalenteritilaustasi?

• Ennen kuin näet kalenteritilauksesi kaikilla laitteillasi, tilaa Macillasi oleva kalenteri ensin. Jos tilaat kalenterin iOS-laitteessa, iCloud ei päivitä sitä muihin laitteisiin.
  • Tarkista, että iOS-laitteesi ja Macisi on kirjattu iCloudiin samalla Apple ID:llä.
  • Jos käyt iCloud.comissa tai käytät Microsoft Outlookia, et näe tilattujen kalentereidesi päivityksiä iCloudissa.
  • Jos palautat kalenterisi iCloud.comista, sinun on tilattava kalenterisi uudelleen.

Kalenteritilauksen peruminen

iCloud

1. Siirry iCloud-kalenteriin.
  2. Etsi kalenteri, jonka tilauksen haluat perua, ja klikkaa tutkan symbolia ().
  3. Klikkaa Poistu kalenterista.

macOS

1. Avaa Kalenteri.
  2. Klikkaa oikealla painikkeella kalenteria, jonka tilauksen haluat perua, ja valitse Peru tilaus.
  3. Kalenteri poistetaan ohjelmasta.

iOS

1. Napauta Asetukset > Tilit & salasanat > Tilatut kalenterit.
  2. Napauta Tilatut kalenterit ja napauta sitten kalenteria, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista tili ja vahvista valinta napauttamalla Poista tili uudelleen.
  4. Kalenteritilaus poistetaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.