iCloud-kalenteritilauksien käyttäminen

Kalenteritilauksien avulla voit pysyä ajan tasalla esimerkiksi lomista, urheilusta ja somesta. iCloudin avulla näet kaikki kalenteritilauksesi kaikissa laitteissasi.

Mac, iPad ja iPhone, joissa näkyy iCloud-kalenteri

Aloittaminen

• Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iOS:n uusin versio ja Maciin macOS:n uusin versio.

• Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.

• Ennen kuin näet kalenteritilauksesi kaikilla laitteillasi, tilaa kalenteri ensin Macillasi. Jos tilaat kalenterin iOS-laitteessa, iCloud ei päivitä sitä muihin laitteisiin.

Määritä uusi iCloud-kalenteritilaus Macillasi

1. Valitse Kalenterissa Tiedosto > Uusi kalenteritilaus.

2. Syötä kalenterin verkko-osoite ja klikkaa Tilaa.

3. Syötä kalenterin nimi ja valitse väri, jonka avulla tunnistat sen helpommin kalenterissasi.

4. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.

US Holidays Info setting within iCloud calendar

Lisää nykyinen kalenteritilauksesi iCloudiin

Jos Mac-laitteellasi on kalenteritilaus, jonka haluat nähdä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit lisätä sen iCloudiin.

1. Avaa Kalenteri.

2. Klikkaamalla Kalenterit-painiketta ikkunan vasemmassa yläkulmassa näet luettelon kalentereistasi.

3. Valitse tilattu kalenteri luettelosta.

iCloud calendar with subscribed calendar selected
  4. Valitse valikkopalkissa Muokkaa > Hanki tiedot.

5. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.

Etkö näe kalenteritilaustasi?

Peru kalenteritilaus

• Avaa macOS:ssä Kalenteri. Klikkaa oikealla painikkeella kalenteria, jonka tilauksen haluat perua*, ja valitse Peru tilaus.

• Avaa iOS:ssä Kalenteri. Napauta Kalenterit > Tiedot-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä > Poista kalenteri.

* US Holidays -kalenterin tilausta ei voi perua.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.