iCloud-kalenteritilauksien käyttäminen

Kalenteritilauksien avulla voit pysyä ajan tasalla esimerkiksi lomista, urheilusta ja sosiaalisesta mediasta. iCloudin avulla näet kaikki kalenteritilauksesi kaikissa laitteissasi.

Mac, iPad ja iPhone, joissa näkyy iCloud-kalenteri

Aloittaminen

• Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iOS:n uusin versio ja Maciin macOS:n uusin versio.
  • Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  • Ennen kuin näet kalenteritilauksesi kaikilla laitteillasi, tilaa kalenteri ensin Macillasi. Jos tilaat kalenterin iOS-laitteessa, iCloud ei päivitä sitä muihin laitteisiin.

Määritä uusi iCloud-kalenteritilaus Macillasi

1. Valitse Kalenterissa Tiedosto > Uusi kalenteritilaus.
  2. Syötä kalenterin verkko-osoite ja klikkaa Tilaa.
  3. Syötä kalenterin nimi ja valitse väri, jonka avulla tunnistat sen helpommin kalenterissasi.
  4. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.
    US Holidays Info -asetus iCloud-kalenterissa

Lisää nykyinen kalenteritilauksesi iCloudiin

Jos Mac-laitteellasi on kalenteritilaus, jonka haluat nähdä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit lisätä sen iCloudiin.

1. Avaa Kalenteri.
  2. Klikkaamalla Kalenterit-painiketta ikkunan vasemmassa yläkulmassa näet luettelon kalentereistasi.
  3. Valitse tilattu kalenteri luettelosta.
    iCloud-kalenteri, josta on valittu tilattu kalenteri
  4. Valitse valikkopalkissa Muokkaa > Hanki tiedot.
  5. Valitse Sijainti-valikosta iCloud ja klikkaa OK.

Etkö näe kalenteritilaustasi?

Peru kalenteritilaus

• Avaa macOS:ssä Kalenteri. Klikkaa oikealla painikkeella kalenteria, jonka tilauksen haluat perua*, ja valitse Peru tilaus.
  • Avaa iOS:ssä Kalenteri. Napauta Kalenterit >  > Poista kalenteri.

* US Holidays -kalenterin tilausta ei voi perua.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.