Apple ID -saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa saldosi App Storesta. Käytä Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versiota.

Saldon tarkistaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta kuvaasi tai sisäänkirjautumispainiketta  näytön yläreunassa. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

iPhone, jossa näkyy Apple ID -saldo John Appleseedin nimen ja sähköpostiosoitteen alla.

Saldon tarkistaminen Macissa

1. Avaa App Store. Jos näet sisäänkirjautumispainikkeen  sivupalkin alaosassa, klikkaa sitä ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  2. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Macin App Store, jossa näkyy John Appleseedin Apple ID -saldo nimen alla sivupalkissa.

Saldon tarkistaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunesin Windows-versio. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään, jos et ole kirjautunut sisään.
  2. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Store-kohtaa.
  3. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Tietoja käyttämättömästä Apple ID -saldosta

Apple-lahjakortteja, App Store- ja iTunes-lahjakortteja tai käyttämätöntä Apple ID -saldoa ei voi lunastaa tai palauttaa käteistä vastaan, ellei laki toisin vaadi. Jos lainkäyttöalueesi sallii lunastettujen lahjasaldojen hyvityksen, voit ottaa yhteyttä Apple-tukeen ja pyytää hyvitystä. Kun otat yhteyttä Appleen, anna seuraavat tiedot:

• Apple ID:si
  • hyvitettävä summa
  • nykyinen toimitusosoitteesi.

Jos olet aikeissa poistaa Apple ID:si tai vaihtaa maatasi tai aluettasi

Ennen kuin voit poistaa Apple ID:si tai vaihtaa Apple ID:si maan tai alueen, sinun on käytettävä Apple ID -saldosi loppuun. Sinun täytyy ehkä myös odottaa, että mahdolliset hyvitykset käsitellään. Jos saldosi on pienempi kuin mitä yksittäinen kohde maksaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.