Store-luottovarojen tarkasteleminen

Tarkista Apple ID:lläsi käytettävissä olevat Store-luottovarat iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

Voit lisätä saldoa Apple ID:hesi siihen liitetyllä maksutavalla tai App Store- ja iTunes-lahjakorteilla.

Kun olet lisännyt saldoa, voit käyttää Store-luottovaroja (Apple ID -saldo) ostojen tekemiseen iTunes- ja App Storessa sekä iCloud-tallennustilatilauksiin, kunhan olet kirjautuneena kuhunkin Storeen samalla Apple ID:llä. Luottovaroja käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, kunnes se on loppu.

Voit tarkastella luottovarojasi Apple ID:si tilitiedoissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi ja sitten Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää todentamaan Apple ID:si. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  3. Jos sinulla on luottovaroja, näet saldon Lisää rahaa Apple ID:hen -kohdan yläpuolella.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Store-kohtaa.
  4. Mahdolliset luottovarat näkyvät hakukentän alapuolella.

Lisätietoja

• Jos käytät Perhejakoa, lunastamasi summa on vain sinun käytettävissäsi. Tililläsi olevaa saldoa ei jaeta muiden perheenjäsenten kanssa.
  • Saldosi on käytettävissä iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Jos olet sitä mieltä, että käytettävissäsi oleva saldo ei ole oikein, tarkista ostohistoriasi ja katso, onko osa saldosta käytetty johonkin ostokseen. Jos saldo ei mielestäsi vieläkään ole oikein, yritä kirjautua kaikissa laitteissa ulos iTunes Storesta ja App Storesta ja sitten takaisin sisään.
  • Ennen kuin voit muuttaa Apple ID:si maata tai aluetta, sinun pitää käyttää Apple ID:n mahdolliset luottovarat. Sinun pitää myös odottaa, että mahdolliset Store-luottovarojen palautukset käsitellään. Lue, mitä tehdä, jos jäljellä olevat Store-luottovarasi ovat vähemmän kuin kohteen hinta.
  • Lue lisätietoja iTunes Store -ostojen laskutuksesta.

App Store- ja iTunes-lahjakortteja, Apple Music -lahjakortteja tai käyttämätöntä Store-krediittisaldoa ei voi lunastaa tai palauttaa käteistä vastaan, ellei laki toisin vaadi. Jos lunastettu lahjasaldo pitää pyydettäessä hyvittää oikeustoimialueellasi, pyydä hyvitystä ottamalla yhteyttä Apple-tukeen. Valitse sitten tukipalvelun kategoria ja aihe ja lisää seuraavat tiedot pyyntöösi:

• Apple ID:si
  • hyvitettävä Store-saldon summa
  • nykyinen toimitusosoitteesi.

iTunes Storen tuki saattaa pyytää myös muita tietoja voidakseen vahvistaa pyynnön.