Apple-tilin saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa saldosi App Storesta. Käytä Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versiota.

Saldon tarkistaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta kuvaasi, nimikirjaimiasi tai sisäänkirjautumispainiketta  näytön yläreunassa. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Jos sinulla on saldoa, summa tulee näkyviin. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Saldon tarkistaminen Macissa

1. Avaa App Store. Jos näet sisäänkirjautumispainikkeen sivupalkin alaosassa, klikkaa sitä ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  2. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.
    Macin App Store näyttää saldon nimen alla sivupalkissa.

Saldon tarkistaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunesin Windows-versio. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut sisään.
  2. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Store-kohtaa.
  3. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Jos Apple-tilisi saldo näyttää virheelliseltä

• Jos Apple-tilisi saldo on mielestäsi virheellinen, kirjaudu ulos App Storesta tai iTunes Storesta. Kirjaudu sitten sisään ja tarkista saldo uudelleen.
  • Jos saldo on mielestäsi edelleen virheellinen, tarkista ostohistoriastasi, oletko ostanut jonkin tuotteen tai onko jokin tilaus uusittu.

Jos olet aikeissa poistaa Apple ID:si tai vaihtaa maatasi tai aluettasi

Ennen kuin voit poistaa Apple ID:si tai vaihtaa Apple ID:si maan tai alueen, sinun on käytettävä Apple-tilisi saldo kokonaan. Sinun täytyy ehkä myös odottaa, että mahdolliset hyvitykset käsitellään. Jos saldosi on pienempi kuin minkään yksittäisen kohteen hinta, ota yhteys Apple-tukeen.

Lue ohjeet Apple ID:si poistamiseen.

Lue ohjeet Apple ID:si maan tai alueen vaihtamiseen.

Jos sinulla on Apple-tilillä saldoa, jota et voi käyttää

Apple Gift Card -lahjakortteja, App Store & iTunes -lahjakortteja tai käyttämätöntä Apple-tilin saldoa ei voi lunastaa tai palauttaa rahana, ellei laki toisin vaadi. Jos lainkäyttöalueesi sallii lunastettujen lahjasaldojen palauttamisen, voit pyytää hyvitystä ottamalla yhteyden Apple-tukeen. Kun otat yhteyden Appleen, anna seuraavat tiedot:

• Apple ID:si
  • hyvitettävä summa
  • nykyinen toimitusosoitteesi.