Apple ID -saldon tarkasteleminen

Tarkista käytettävissä oleva Apple ID -saldosi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

Voit lisätä varoja Apple ID:llesi siihen liitetyllä maksutavalla tai lunastamalla App Store- ja iTunes-lahjakortteja.

Varojen lisäämisen jälkeen voit tehdä Apple ID -saldollasi ostoksia App Storessa, iTunes Storessa tai Apple Booksissa ja iCloud-tallennustilaa varten. Saldoa käytetään tekemiisi ostoksiin, kunnes saldoa ei enää ole.

Apple ID -saldo ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Ota selvää, voitko omassa maassasi tai omalla alueellasi käyttää Apple ID -saldoa lisäämällä varoja tai lunastamalla lahjakortteja (tai molemmilla tavoilla).

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi ja sitten Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  3. Jos sinulla on saldoa, näet sen Lisää varoja Apple ID:lle -kohdan yläpuolella.
    iPhone X, jossa näkyy Tiliasetukset-näyttö. Apple ID -saldo on 17,06 dollaria.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Store-kohtaa.
  3. Jos sinulla on saldoa, näet sen hakukentän alapuolella.
    iTunes-ikkuna, jossa näkyy iTunes Store. 17,06 dollarin Apple ID -saldo näkyy suurennettuna oikeassa yläkulmassa.

Lisätietoja

• Jos käytät Perhejakoa, Apple ID -saldoosi lisäämäsi varat ovat vain sinun käytettävissäsi. Apple ID -saldoasi ei jaeta muiden perheenjäsenten kanssa.
  • Saldosi on käytettävissä iTunes Storessa, App Storessa ja Apple Booksissa. Jos olet sitä mieltä, että käytettävissäsi oleva saldo ei ole oikein, tarkista ostohistoriasi ja katso, onko osa saldosta käytetty johonkin ostokseen. Jos saldo ei mielestäsi vieläkään ole oikein, yritä kirjautua kaikissa laitteissa ulos iTunes Storesta ja App Storesta ja sitten takaisin sisään.
  • Lue lisätietoja App Store- ja iTunes Store -ostosten laskutuksesta.

Näin saat apua

Ennen kuin voit poistaa Apple ID:si tai vaihtaa Apple ID:si maan tai alueen, sinun on käytettävä Apple ID -saldosi loppuun. Sinun täytyy ehkä myös odottaa, että mahdolliset hyvitykset käsitellään. Jos sinulla on saldoa vähemmän kuin mitä yksittäinen kohde maksaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

App Store- ja iTunes-lahjakortteja tai käyttämätöntä saldoa ei voi lunastaa tai palauttaa käteistä vastaan, ellei laki toisin vaadi. Jos lunastettu lahjasaldo pitää pyydettäessä hyvittää oikeustoimialueellasi, voit pyytää hyvityksen: Ota yhteyttä Apple-tukeen ja valitse tukipalvelun kategoria sekä aihe. Lisää pyyntöösi seuraavat tiedot:

• Apple ID:si
  • hyvitettävä summa
  • nykyinen toimitusosoitteesi.

iTunes Storen tuki saattaa pyytää myös muita tietoja voidakseen vahvistaa pyynnön.