Yhteystietojen tuonti SIM-kortilta iPhoneen

Voit tuoda SIM-kortilla olevat yhteystiedot iPhoneen, jos SIM-kortti tukee sitä. Lue ohjeet tästä artikkelista.

SIM-kortille tallennettujen yhteystietojen tuonti

1. Laita iPhoneen aikaisempi SIM-korttisi, jolle yhteystietosi on tallennettu. Varmista, että SIM-kortti on sopiva.
  2. Valitse Asetukset > Yhteystiedot > Tuo SIM-yhteystiedot.
  3. Valitse pyydettäessä, mihin haluat tuoda SIM-kortin yhteystiedot.
  4. Odota, kunnes tuonti on valmis.
  5. Avaa Yhteystiedot ja varmista, että yhteystietojen tuonti onnistui.* Voit tarvittaessa vaihtaa uudemman SIM-kortin sen SIM-kortin tilalle, jolta juuri toit yhteystiedot.

iPhone ei tallenna yhteystietoja SIM-kortille. Jos haluat siirtää yhteystietoja iPhonesta toiseen, voit käyttää iCloudia sisällön varmuuskopiointiin tai siirtämiseen laitteiden kesken.

*Yhteystietojen tuonti SIM-kortilta riippuu siitä, miten tiedot on tallennettu SIM-kortille aiemmassa puhelimessasi. Lisäohjeita yhteystietojen tuontiin muusta kuin Applen puhelimesta saat valmistajan verkkosivustolta, sovelluskaupasta tai operaattoriltasi.