Yhteystietojen tuonti SIM-kortilta iPhoneen

Voit tuoda SIM-kortilla olevat yhteystiedot iPhoneen, jos SIM-kortti tukee sitä. Lue ohjeet tästä artikkelista.

iPhone ei tallenna yhteystietoja SIM-kortille. Jos haluat siirtää yhteystietoja iPhonesta toiseen, voit käyttää iCloudia sisällön varmuuskopiointiin tai siirtämiseen laitteiden kesken.

SIM-kortille tallennettujen yhteystietojen tuonti

1. Jos vanhan puhelimesi SIM-kortti ei ole iPhonessasi:
  2. Valitse Asetukset > Posti, yhteystiedot, kalenterit > Tuo SIM-yhteystiedot.
  3. Odota, että tuonti on valmis.
  4. Jos vaihdoit SIM-kortin vaiheessa 1, poista SIM-kortti ja laita sen tilalle iPhonen SIM-kortti.
  5. Avaa Yhteystiedot ja varmista, että yhteystietojen tuonti onnistui.

Yhteystietojen tuonti SIM-kortilta riippuu siitä, miten tiedot on tallennettu SIM-kortille aiemmassa puhelimessasi. Lisäohjeita yhteystietojen tuontiin muusta kuin Applen puhelimesta saat valmistajan verkkosivustolta tai sovelluskaupasta tai operaattoriltasi.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: