iCloud-sähköpostiohjelmissa käytettävät sähköpostipalvelinasetukset

Käytä näitä sähköpostipalvelinasetuksia, jos iCloud-sähköpostitili pitää ottaa manuaalisesti käyttöön sähköpostiohjelmassa.

Tarvitsetko näitä sähköpostipalvelinasetuksia?

Tämän artikkelin asetusten avulla voit ottaa iCloud-sähköpostitilin manuaalisesti käyttöön sähköpostiohjelmassa, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Näin ei kuitenkaan pitäisi joutua toimimaan, jos iCloudin järjestelmävaatimukset täyttyvät. Siinä tapauksessa voit käyttää jotakin seuraavista käyttöönottomenetelmistä:

Sähköpostipalvelinasetukset

Selvitä sähköpostiohjelman dokumentaatiosta, miten seuraavia asetuksia käytetään. iCloud Mailissa käytetään IMAP- ja SMTP-standardeja, joita useimmat nykyaikaiset sähköpostiohjelmat tukevat. iCloud ei tue POP-standardia. Jos luot tilin käyttämällä iCloudin järjestelmäasetuksia tai macOS:n Mailia versiossa 10.7.4 tai uudemmassa, et näe näitä asetuksia, sillä ne määritetään automaattisesti.

IMAP-tiedot saapuvan postin palvelimelle

• Palvelimen nimi: imap.mail.me.com
  • SSL vaaditaan: kyllä
    Jos saat virheilmoituksen käyttäessäsi SSL:ää, kokeile sen sijaan TLS:ää.
  • Portti: 993
  • Käyttäjätunnus: tämä on yleensä se iCloud-sähköpostiosoitteesi osa, jossa on nimi (esimerkiksi maijavirtanen, ei maijavirtanen@icloud.com). Jos sähköpostiohjelmasi ei pysty yhdistämään iCloudiin pelkällä iCloud-sähköpostiosoitteesi nimiosalla, kokeile koko osoitetta.
  • Salasana: Luo appikohtainen salasana.

SMTP-tiedot lähtevän postin palvelimelle

• Palvelimen nimi: smtp.mail.me.com
  • SSL vaaditaan: kyllä
    Jos saat virheilmoituksen käyttäessäsi SSL:ää, kokeile sen sijaan TLS:ää tai STARTTLS:ää.
  • Portti: 587
  • SMTP-todennus vaaditaan: kyllä
  • Käyttäjätunnus: koko iCloud-sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi maijavirtanen@icloud.com, ei maijavirtanen)
  • Salasana: Käytä appikohtaista salasanaa, jonka loit ottaessasi saapuvan postin palvelimen käyttöön.

* Sinun on käytettävä appikohtaista salasanaa vain silloin, jos otat sähköpostin käyttöön iCloud-tililläsi Windowsissa, jos käytät Mac OS X:n Mailia (versiota 10.7.4 tai aiempaa) tai jos käytät jotakin muuta kolmannen osapuolen sähköpostiohjelmaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.