OS X Lion: Launchpadissa näkyvien Mac App Store -ohjelmien poistaminen

Mac App Storesta ostetut ohjelmat voi helposti poistaa Launchpadista.

Kaikki Maciin asennetut ohjelmat näkyvät oletusarvoisesti Launchpadissa.

Launchpadissa näkyvän Mac App Store -ohjelman poistaminen

Toimi seuraavasti, kun olet kirjautunut tietokoneeseen ylläpitäjänä:

1. Siirry Launchpadiin.
  2. Osoita ja pidä kuvaketta, kunnes kaikki kuvakkeet liikkuvat.
  3. Osoita poistettavan Mac App Store -ohjelman kuvakkeen vasemmassa yläkulmassa olevaa x-painiketta.
    • Huomautus: jos x-painiketta ei näy, ohjelma ei ole Mac App Storesta tai olet kirjautunut tavallisena käyttäjänä.
  4. Poista ohjelma valitsemalla vahvistusvalintaikkunassa Poista.

Vinkki: jos haluat asentaa poistetun ohjelman uudelleen, avaa Mac App Store, osoita Ostokset-kuvaketta ja osoita ohjelman Asenna-painiketta.