Kuvailevan tekstityksen ja tekstitetyn sisällön etsiminen iTunes Storessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iTunes Storessa voi etsiä elokuvia ja TV-ohjelmia, joissa on kuvaileva tekstitys tai tekstitys kuuroille ja heikkokuuloisille.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Klikkaa iTunes Store -kohtaa.
  3. Kirjoita oikeassa ylälaidassa olevaan hakupalkkiin nimi tai hakusana. Voit kirjoittaa myös ”kuvaileva tekstitys” selataksesi nimikkeitä, joissa on kuvaileva tekstitys, tai ”tekstitys” tai ”SDH” selataksesi nimikkeitä, joissa on tekstitys kuuroille ja heikkokuuloisille. Paina sitten näppäimistön Enter-näppäintä.
  4. Klikkaa ikkunan oikeassa laidassa olevassa sarakkeessa Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  5. Klikkaa nimikettä, jonka haluat katsoa. Etsi kuvaileva tekstitys -kuvake  tai tekstitys kuuroille ja heikkokuuloisille -kuvake  kohteen tuotesivulta sen nimen alapuolelta.

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta saatavissa olevat kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen kielet.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Valitse iTunes Store.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevassa navigointivalikossa Haku.
  3. Kirjoita halutun elokuvan nimi tai hakusana näytön ylälaidassa olevaan hakupalkkiin. Voit kirjoittaa myös ”kuvaileva tekstitys” selataksesi nimikkeitä, joissa on kuvaileva tekstitys, tai ”tekstitys” tai ”SDH” selataksesi nimikkeitä, joissa on tekstitys.
  4. Napauta nimikettä, jonka haluat katsoa. Etsi kuvaileva tekstitys -kuvake  tai tekstitys kuuroille ja heikkokuuloisille -kuvake  kohteen tuotesivulta sen nimen alta.

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta saatavissa olevat kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen kielet.

Apple TV

1. Avaa Elokuvat- tai TV-ohjelmat-appi.
  2. Siirry elokuvaan tai TV-ohjelmaan tai hae sitä.
  3. Elokuvan tai jakson kuvaussivulla on kuvailevan tekstityksen kuvake , jos se tukee kuvailevaa tekstitystä. Tekstitys kuuroille ja heikkokuuloisille -kuvake  näkyy, jos tekstitys on tuettu.

Siirry kohteen tuotesivun alalaitaan pyyhkäisemällä alas kaukosäätimelläsi. Etsi tietoa kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen kielten saatavuudesta kohdissa Kielet ja Käyttöapu.

Lisätietoja

Kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Lue, miten voit ottaa kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen käyttöön eri laitteissa:

Osa iTunes Storen sisällöstä sisältää myös äänitulkkauksen. Lue, miten löydät äänitulkattua sisältöä.

Voit myös vaihtaa iTunes Storesta ostamiesi elokuvien äänikielen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.