Appien lataaminen Macin App Storesta

Etsi App Storesta Mac-appeja, joista pidät.

Appien lataaminen Maciin

1. Avaa App Store -appi.

2. Selaa appeja tai hae appi, jonka haluat ladata.

3. Klikkaa hintaa tai Hae-painiketta. Jos näet hinnan tai Hae-painikkeen sijasta Avaa-painikkeen, olet jo ostanut tai ladannut apin.

macos-ventura-app-store-get-callout

Jos apissa on App Storessa hinnan sijaan Hae-painike, appi on maksuton. Sinua ei veloiteta maksuttoman apin lataamisesta. Jotkin maksuttomat apit tarjoavat apin sisäisiä ostoja ja tilauksia, joita voit ostaa. Tilaukset ja apin sisäiset ostot antavat sinulle pääsyn esimerkiksi muihin ominaisuuksiin ja sisältöön. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista ja tilauksista.

Ostamiesi appien löytäminen

Ladattujen appien avaaminen Launchpadista. Jotkin apit saattavat pyytää sinua lataamaan Rosettan, ennen kuin avaat apin.

• Jos haluamasi appi ei näy Launchpadissa, lataa appi uudelleen. Kun lataat apin uudelleen, sinun ei tarvitse maksaa siitä toista kertaa.

• Jos haluat ladata apin, jonka perheenjäsen osti App Storesta, lataa appi uudelleen. Varmista, että te molemmat käytätte Perhejakoa.

• Jos käytät Applen sirulla varustettua Macia, saatat pystyä käyttämään Macilla joitakin ostamiasi iPhone- tai iPad-appeja. Selvitä, onko Macissasi Applen siru, ja lataa sitten iPhone- tai iPad-appi Maciin uudelleen.

Jos et löydä App Storea

Etsi App Store näistä kahdesta paikasta.

Dock

Etsi App Store -kuvake Dockista.

macos-monterey-dock-app-store

Näytön yläosassa olevassa valikossa

Jos et näe kuvaketta Dockissa, valitse tietokoneen näytön ylälaidan valikosta Omenavalikko () > App Store.

macos-ventura-apple-menu-app-store-cropped

Jos et voi ladata appeja

Lue, mitä tehdä, jos et voi ladata appeja