Apple TV:n sammuttaminen tai käynnistäminen uudelleen

Apple TV:ssä ei ole virtapainiketta. Voit laittaa Apple TV:n Asetukset-valikosta nukkumaan, käynnistää sen uudelleen tai irrottaa sen pistorasiasta.

Apple TV:n laittaminen nukkumaan

Kun Apple TV on ollut tietyn aikaa käyttämättä, se menee automaattisesti nukkumaan. Voit laittaa Apple TV:n nukkumaan myös kaukosäätimellä tai Asetukset-valikosta:

Voit herättää Apple TV:n painamalla kaukosäätimen Menu- tai Koti Koti-painike -painiketta.

Apple TV:n käynnistäminen uudelleen

Jos Apple TV ei vastaa, käynnistä se uudelleen Asetukset-valikosta tai kaukosäätimellä.

Asetusten käyttäminen

Kaukosäätimen käyttäminen

Lue, mitä tehdä, jos Apple TV:n mukana toimitettu kaukosäädin ei toimi odotetulla tavalla.

Apple TV:n irrottaminen pistorasiasta

Jos et pysty käynnistämään laitetta uudelleen Asetukset-valikosta ja kaukosäätimellä, irrota Apple TV pistorasiasta. Odota kuusi sekuntia ja liitä se uudelleen.

Lue, mitä tehdä, jos Apple TV ei käynnisty tai kuvaa tai ääntä ei ole.

*Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan olet maassa tai alueella, jossa Siriä tuetaan.