iPhonen, iPadin tai iPodin ohjelmistoversion etsiminen

Voit tarkistaa iPhoneen, iPadiin tai iPodiin asennetun iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversion laitteelta tai tietokoneelta.

iPhonen Tietoja-näyttö, jossa näkyy ohjelmistoversio laitteen nimen alapuolella.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit tarkistaa laitteeseen asennetun ohjelmistoversion valitsemalla Asetukset > Yleiset ja napauttamalla sitten Tietoja.

iPod, iPod classic, iPod nano tai iPod mini

1. Paina Menu-painiketta useamman kerran, kunnes näkyviin tulee päävalikko.
  2. Valitse vierittämällä Asetukset > Tietoja.
  3. Laitteen ohjelmistoversio näkyy tässä näytössä. Ohjelmistoversio saadaan näkyviin painamalla iPod nanon (3. tai 4. sukupolvi) ja iPod classicin Tietoja-näytössä keskipainiketta kaksi kertaa.

iPod shuffle

Voit etsiä iPod shuffleen asennetun ohjelmistoversion tietokoneen Finderilla tai iTunesilla.

Tietokone

Voit tarkistaa laitteesi ohjelmistoversion myös tietokoneella. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina tai sitä uudempi. Avaa iTunes Windows-tietokoneessa tai Macissa, jossa on macOS Mojave tai sitä vanhempi.
  2. Liitä laite tietokoneeseen.
  3. Etsi laitteesi tietokoneessa. Lue, mitä voit tehdä, jos tietokone ei tunnista laitetta.
  4. Näet ohjelmistoversion Yleiset- tai Yhteenveto-välilehdeltä.

Finder-ikkuna liitetyn laitteen (Johnin iPhonen) Yleiset-välilehdellä. Ohjelmistoversio on ikkunan yläosan paikkeilla.