iPhonen, iPadin tai iPodin ohjelmistoversion etsiminen

Voit etsiä iPhoneen, iPadiin tai iPodiin asennetun iOS- tai iPod-ohjelmiston version laitteessa tai iTunesissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit etsiä asennetun iOS-ohjelmiston version laitteessa valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja.

iPod, iPod classic, iPod nano tai iPod mini

1. Paina Menu-painiketta useamman kerran, kunnes näkyviin tulee päävalikko.
  2. Valitse vierittämällä Asetukset > Tietoja.
  3. Laitteen ohjelmistoversio näkyy tässä näytössä. Ohjelmistoversio saadaan näkyviin painamalla iPod nanon (3. tai 4. sukupolvi) ja iPod classicin Tietoja-näytössä keskipainiketta kaksi kertaa.

iTunes

Voit etsiä laitteesi ohjelmistoversion myös iTunesissa. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Avaa iTunes ja yhdistä laite.
  3. Klikkaa iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa näkyvää laitteen kuvaketta.
  4. Tarkista ohjelmistoversio Yhteenveto- tai Asetukset-osasta.

Jos iTunes ei tunnista laitettasi, lue, miten toimia.