iPhonen, iPadin tai iPodin ohjelmistoversion tarkistaminen

Voit tarkistaa iPhoneen, iPadiin tai iPodiin asennetun iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversion laitteessa tai tietokoneella.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit tarkistaa laitteeseen asennetun ohjelmistoversion valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja.

iPod, iPod classic, iPod nano tai iPod mini

1. Paina Menu-painiketta useamman kerran, kunnes näkyviin tulee päävalikko.
  2. Valitse vierittämällä Asetukset > Tietoja.
  3. Laitteen ohjelmistoversio näkyy tässä näytössä. Ohjelmistoversio saadaan näkyviin painamalla iPod nanon (3. tai 4. sukupolvi) ja iPod classicin Tietoja-näytössä keskipainiketta kaksi kertaa.

Tietokone

Voit tarkistaa laitteesi ohjelmistoversion myös tietokoneella. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.
  2. Liitä laite tietokoneeseen.
  3. Etsi laitteesi tietokoneella. Jos tietokone ei tunnista laitettasi, lue tarkemmat toimintaohjeet.
  4. Näet ohjelmistoversion Yleiset- tai Yhteenveto-välilehdeltä.