Macin oletusselaimen tai -sähköpostiohjelman vaihtaminen

Lue, miten voit valita sivuston linkkiä tai sähköpostiosoitetta napsautettaessa avattavan ohjelman.

Oletusselaimen vaihtaminen

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Yleiset.
  3. Valitse verkkoselain Oletusselain-ponnahdusvalikosta.

Oletussähköpostiohjelman vaihtaminen

1. Avaa Mail.
  2. Valitse Mail-valikosta Asetukset ja sitten Yleiset. Jos sinua pyydetään ottamaan sähköpostitili käyttöön, lisää tili ja valitse Mail-valikosta Asetukset.*
  3. Valitse haluamasi sähköpostiohjelma Oletussähköpostiohjelma-ponnahdusvalikosta.

* Voit määrittää oletussähköpostiohjelman myös muun valmistajan sähköpostiohjelman asetuksissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.