Macin oletusselaimen tai -sähköpostiohjelman vaihtaminen

Lue, miten voit valita sivuston linkkiä tai sähköpostiosoitetta napsautettaessa avattavan ohjelman.

Oletusselaimen vaihtaminen

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Yleiset.
  3. Valitse verkkoselain Oletusselain-ponnahdusvalikosta.

Oletussähköpostiohjelman vaihtaminen

1. Avaa Mail.
  2. Valitse Mail-valikosta Asetukset ja sitten Yleiset. Jos sinua pyydetään ottamaan sähköpostitili käyttöön, lisää tili ja valitse Mail-valikosta Asetukset.*
  3. Valitse haluamasi sähköpostiohjelma Oletussähköpostiohjelma-ponnahdusvalikosta.

* Voit määrittää oletussähköpostiohjelman myös muun valmistajan sähköpostiohjelman asetuksissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.