iPhonen lukituksen poistaminen, jotta sitä voi käyttää toisen operaattorin kanssa

Voit poistaa iPhonen lukituksen, jolloin sitä voi käyttää eri operaattorien kanssa.

iPhonesi on mahdollisesti sidottu omaan operaattoriisi. Voit poistaa iPhonen lukituksen, jolloin sitä voi käyttää eri operaattorien kanssa. Ota yhteyttä operaattoriisi iPhonen lukituksen poistamista varten noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jos et halua vaihtaa operaattoria ja laitteesi on lukittu, koska olet unohtanut pääsykoodin, sinun ei tarvitse suorittaa tässä artikkelissa kuvattuja toimenpiteitä. Ota selvää, miten voit nollata pääsykoodin.

Apple ei pysty poistamaan iPhonen lukitusta, jotta sitä voi käyttää toisen operaattorin kanssa. Vain operaattorisi voi poistaa iPhonen lukituksen.

Ota yhteyttä operaattoriisi

1. Selvitä, tarjoaako operaattorisi lukituksen poistamista. Vain operaattorisi voi poistaa iPhonen lukituksen.
  2. Ota yhteys operaattoriin ja pyydä lukituksen poistamista. Tilisi on ehkä vastattava tiettyjä vaatimuksia, jotta lukituksen poistaminen on mahdollista. Pyynnön lähettämisen jälkeen voi kestää muutaman päivän, ennen kuin lukitus poistetaan. Voit tiedustella pyynnön tilaa operaattoriltasi.
  3. Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, kun operaattori on vahvistanut, että iPhonen lukitus on poistettu.

Jos SIM-kortti ei ole nykyiseltä operaattoriltasi

Viimeistele iPhonen lukituksen poistaminen seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Poista SIM-kortti ja laita uusi SIM-kortti tilalle.
  2. Suorita Macin käyttöönotto uudelleen.

Jos käytettävissäsi ei ole toista SIM-korttia

Viimeistele iPhonen lukituksen poistaminen seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Varmuuskopioi iPhone.
  2. Kun olet tehnyt varmuuskopion, tyhjennä iPhone.
  3. Palauta iPhonen tiedot äsken ottamastasi varmuuskopiosta.

Näin saat apua

iTunesissa tai laitteessasi voi näkyä seuraava viesti: ”Tähän iPhoneen asetettu SIM-kortti ei ilmeisesti ole tuettu. Ainoastaan tuettujen operaattoreiden yhteensopivia SIM-kortteja voidaan käyttää iPhonen aktivointiin. Aseta SIM-kortti, joka toimitettiin iPhonen mukana tai käy tuetun operaattorin liikkeessä.”

Jos näet tämän viestin, noudata seuraavia ohjeita:

1. Palauta iPhonesi tehdasasetuksiin.
  2. Ota yhteys operaattoriisi ja varmista, että lukitus on poistettu sen järjestelmässä.
  3. Palauta iPhone varmuuskopiosta.