Jos näet virheilmoituksen iPhonea, iPadia tai iPodia päivitettäessä tai palautettaessa

Lue, mitä tehdä, jos näkyviin tulee virhekoodi tai varoitus, kun käytät tietokonetta laitteen päivittämiseen tai palauttamiseen.

Päivittäminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Asenna Macin päivitykset. Jos sinulla on Windows-tietokone, hanki päivitykset Microsoftilta. Jos käytät iTunesia, varmista, että käytät uusinta versiota.

Liitä laite suoraan tietokoneeseen

Liitä iOS-laitteesi suoraan tietokoneen USB-porttiin (ei liitetyn näppäimistön tai USB-keskittimen kautta).

Lightning–USB-kaapeli

Käynnistä uudelleen

Sammuta tietokone ja laite. Käynnistä ne sitten uudelleen.

Tarkista tietokoneen tietoturvaohjelmisto

Tietokoneen ja iTunesin välistä yhteyttä häiritsevä ohjelmisto täytyy ehkä päivittää tai poistaa tai siihen on tehtävä muutoksia.

Yritä uudelleen

Päivitä tai palauta laitteesi uudelleen.

Lisäohjeet

Jos noudatit näitä ohjeita, mutta näet virheilmoituksen edelleen, noudata virhekoodin ohjeita.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.