Jos näet virheilmoituksen iPhonea, iPadia tai iPodia päivitettäessä tai palautettaessa

Lue, mitä tehdä, jos näkyviin tulee virhekoodi tai varoitus, kun käytät tietokonetta laitteen päivittämiseen tai palauttamiseen.

Päivittäminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Asenna Macin päivitykset. Jos sinulla on Windows-tietokone, hanki päivitykset Microsoftilta. Jos käytät iTunesia, varmista, että käytät uusinta versiota.

Liitä laite suoraan tietokoneeseen

Liitä iOS-laitteesi suoraan tietokoneen USB-porttiin (ei liitetyn näppäimistön tai USB-keskittimen kautta). Jos näet edelleen virheilmoituksen, kokeile toista kaapelia.

Lightning–USB-kaapeli

Käynnistä uudelleen

Sammuta tietokone ja laite. Käynnistä ne sitten uudelleen.

Käynnistä iPhoneiPad tai iPod touch uudelleen toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

Tarkista tietokoneen tietoturvaohjelmisto

Tietokoneen ja iTunesin välistä yhteyttä häiritsevä ohjelmisto täytyy ehkä päivittää tai poistaa tai siihen on tehtävä muutoksia.

Yritä uudelleen

Päivitä tai palauta laitteesi uudelleen.

Lisäohjeet

Jos noudatit näitä ohjeita, mutta näet virheilmoituksen edelleen, noudata virhekoodin ohjeita.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.