Jos Bluetooth-lisälaitteen yhdistäminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ei onnistu

Lue, mitä tehdä, jos Bluetooth-lisälaitteesi parinmuodostus tai yhdistäminen iOS- tai iPadOS-laitteen kanssa ei onnistu.

Jos yhteyden muodostaminen yhteen laitteeseen ei onnistu

Jos tarvitset apua Bluetooth-lisälaitteen, kuten langattoman näppäimistön, muodostamiseen laitepariksi iOS- tai iPadOS-laitteen kanssa, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iOS- tai iPadOS-laitteessa Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä. Jos et voi laittaa Bluetoothia päälle tai näet pyörivän hammasrattaan, käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen. Yritä sitten muodostaa laitepari ja yhdistää uudelleen.
  2. Varmista, että Bluetooth-lisälaite ja iOS- tai iPadOS-laite ovat lähellä toisiaan.
  3. Sammuta Bluetooth-lisälaite ja laita se sitten takaisin päälle.
  4. Varmista, että Bluetooth-lisälaite on päällä ja täysin ladattu tai liitetty virtalähteeseen. Jos lisälaitteessa on paristot, tarkista, täytyykö ne vaihtaa.
  5. Jos käytät jotakin appia Bluetooth-lisälaitteen kanssa, valitse iOS- tai iPadOS-laitteessa Asetukset > Tietosuoja > Bluetooth ja varmista, että olet laittanut Bluetoothin päälle appia varten.

Jos Bluetooth-lisälaitteen laiteparin muodostaminen tai yhdistäminen ei edelleenkään onnistu

1. Jos olet aiemmin yhdistänyt Bluetooth-lisälaitteen iOS- tai iPadOS-laitteeseesi, poista lisälaitteen laitepari, laita se takaisin löydettävissä olevaan tilaan ja yritä sitten muodostaa laitepari ja yhdistää uudelleen.
  2. Jos pystyt muodostamaan laiteparin joidenkin muiden laitteiden kuin iOS- tai iPadOS-laitteen kanssa, poista laitepari muista laitteista. Yritä sen jälkeen muodostaa laitepari iOS- tai iPadOS-laitteeseen uudelleen.
  3. Varmista lisälaitteen valmistajalta, että lisälaite tukee iOS- tai iPadOS-laitetta.
  4. Jos jokin seuraavista ongelmista esiintyy edelleen, ota yhteys Apple-tukeen
    • Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai asetus näkyy himmennettynä.
    • Laitetta ei voi yhdistää mihinkään Bluetooth-lisälaitteeseen.
    • Lisälaitteen valmistaja on vahvistanut, että lisälaite toimii oikein.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua laiteparin muodostamiseen Bluetooth-lisälaitteen ja Apple TV:n välille, lue, mitä tehdä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.