Ohjeita Bluetooth-lisävarusteen yhdistämiseen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Eikö Bluetooth-lisävarusteesi (esimerkiksi kuulokemikrofonin, näppäimistön tai kaiuttimien) parinmuodostus tai yhdistäminen iOS-laitteen kanssa onnistu? Seuraavista ohjeista voi olla apua.

Lue ohjeita iOS-laitteen yhdistämiseen autostereoihin.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

1. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste ja iOS-laite ovat lähellä toisiaan.
  2. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste on päällä ja täysin ladattu tai liitetty virtalähteeseen. Jos siinä on paristot, selvitä, täytyykö ne vaihtaa.
  3. Käynnistä Bluetooth-lisävaruste uudelleen.
  4. Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on iOS:n uusin versio.
  5. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä. Jos Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai näkyvissä on pyörivä hammasratas, käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.
  6. Poista Bluetooth-lisävaruste laiteparista, laita se takaisin löydettävissä-tilaan ja muodosta siitä pari ja yhdistä se uudelleen.

Jos laiteparin muodostaminen Bluetooth-lisävarusteen kanssa tai yhteyden muodostaminen siihen ei edelleenkään onnistu

Tarkista Bluetooth-lisävarusteesi valmistajalta, että se toimii iOS-laitteesi kanssa.

Ota yhteys Apple-tukeen seuraavissa tilanteissa:

• Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai asetus näkyy himmennettynä.
  • Laitetta ei voi yhdistää mihinkään Bluetooth-lisävarusteeseen.
  • Lisävarusteen valmistaja on vahvistanut, että lisävaruste toimii oikein.

Lisätietoja

Selvitä, mitä Bluetooth-profiileja voit käyttää laitteesi kanssa.

Muokattu viimeksi: