Jos Bluetooth-lisävarusteen yhdistäminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ei onnistu

Lue, mitä tehdä, jos Bluetooth-lisävarusteesi parinmuodostus tai yhdistäminen iOS-laitteen kanssa ei onnistu.

Jos yhteyden muodostaminen yhteen laitteeseen ei onnistu

Jos tarvitset apua Bluetooth-lisävarusteen, kuten langattoman näppäimistön, muodostamiseen laitepariksi iOS-laitteen kanssa, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä. Jos et voi laittaa Bluetoothia päälle tai näet pyörivän hammasrattaan, käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen. Yritä sitten muodostaa laitepari ja yhdistää uudelleen.
  2. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste ja iOS-laite ovat lähellä toisiaan.
  3. Sammuta Bluetooth-lisävaruste ja laita se sitten takaisin päälle.
  4. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste on päällä ja täysin ladattu tai liitetty virtalähteeseen. Jos lisävarusteessa on paristot, tarkista, täytyykö ne vaihtaa.

Jos Bluetooth-lisävarusteen laiteparin muodostaminen tai yhdistäminen ei edelleenkään onnistu

1. Jos olet aiemmin yhdistänyt Bluetooth-lisälaitteen iOS-laitteeseesi, poista lisälaitteen laitepari, laita se takaisin löydettävissä olevaan tilaan ja yritä sitten muodostaa laitepari ja yhdistää uudelleen.
  2. Jos pystyt muodostamaan laiteparin joidenkin muiden laitteiden kuin iOS-laitteen kanssa, poista laitepari muista laitteista. Yritä sen jälkeen muodostaa laitepari iOS-laitteeseen uudelleen.
  3. Varmista lisävarusteen valmistajalta, että lisävaruste tukee iOS-laitetta.
  4. Jos jokin seuraavista ongelmista esiintyy edelleen, ota yhteys Apple-tukeen
    • Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai asetus näkyy himmennettynä.
    • Laitetta ei voi yhdistää mihinkään Bluetooth-lisävarusteeseen.
    • Lisävarusteen valmistaja on vahvistanut, että lisävaruste toimii oikein.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua laiteparin muodostamiseen Bluetooth-lisälaitteen ja Apple TV:n välille, lue, mitä tehdä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.