Ohjeita Bluetooth-lisävarusteen yhdistämiseen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Lue, mitä tehdä, jos Bluetooth-lisävarusteesi parinmuodostus tai yhdistäminen iOS-laitteen kanssa ei onnistu.

Lue ohjeita iOS-laitteen yhdistämiseen autostereoihin.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

Haluatko jakaa tiedostoja iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Macin kesken? Lue ohjeet. Jos tarvitset ohjeita Bluetooth-lisävarusteen yhdistämiseen iOS-laitteeseen, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste ja iOS-laite ovat lähellä toisiaan.
  2. Varmista, että Bluetooth-lisävaruste on päällä ja täysin ladattu tai liitetty virtalähteeseen. Jos siinä on paristot, selvitä, täytyykö ne vaihtaa.
  3. Käynnistä Bluetooth-lisävaruste uudelleen.
  4. Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on iOS:n uusin versio.
  5. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä. Jos Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai näkyvissä on pyörivä hammasratas, käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.
  6. Poista Bluetooth-lisävaruste laiteparista, laita se takaisin löydettävissä-tilaan ja muodosta siitä pari ja yhdistä se uudelleen.

Jos laiteparin muodostaminen Bluetooth-lisävarusteen kanssa tai yhteyden muodostaminen siihen ei edelleenkään onnistu

1. Jos pystyt muodostamaan laiteparin lisävarusteesta joihinkin laitteisiin, mutta et iOS-laitteeseen, poista lisävarusteen ja jonkin muun laitteen välinen laitepari. Yritä sen jälkeen muodostaa laitepari iOS-laitteeseen uudelleen.
  2. Varmista lisävarusteen valmistajalta, että lisävaruste tukee iOS-laitetta.
  3. Jos sinulla on tällaisia ongelmia, ota yhteys Apple-tukeen:
    • Bluetoothin laittaminen päälle ei onnistu tai asetus näkyy himmennettynä.
    • Laitetta ei voi yhdistää mihinkään Bluetooth-lisävarusteeseen.
    • Lisävarusteen valmistaja on vahvistanut, että lisävaruste toimii oikein.

Lisätietoja

Selvitä, mitä Bluetooth-profiileja voit käyttää laitteesi kanssa.

Tässä artikkelissa käsitellään Apple Wireless Keyboardin, Magic Keyboardin ja muun valmistajan Bluetooth-näppäimistöjen yhteensopivuutta iOS-laitteiden kanssa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.