Jaetun albumin kutsun hyväksyminen iPhonella

Uudet jaettujen albumien kutsut näkyvät Ilmoituskeskuksessa. Jos et löydä kutsuasi sieltä, voit tarkistaa, näetkö kutsun Kuvat-apissa.

Katso jaetun albumin kutsu Ilmoituskeskuksessa

1. Valitse Asetukset > Kuvat ja varmista, että jaetut albumit on otettu käyttöön. Jos tämä asetus on poistettu käytöstä, pyydä ystävääsi tai perheenjäsentäsi lähettämään jaetun albumin kutsu uudelleen.

2. Avaa Ilmoituskeskus: pyyhkäise lukitusnäytössä ylöspäin näytön keskeltä. Pyyhkäise kaikissa muissa näytöissä alaspäin näytön ylälaidan keskeltä.

3. Napauta jaetun albumin kutsua ja napauta sitten albumin kohdalla Kuvat-apissa Hyväksy tai Hylkää.

Jaetun albumin kutsu kotinäytön alareunassa.

Katso jaetun albumin kutsu Kuvat-apissa

1. Valitse Asetukset > Kuvat ja varmista, että jaetut albumit on otettu käyttöön. Jos tämä asetus on poistettu käytöstä, pyydä ystävääsi tai perheenjäsentäsi lähettämään jaetun albumin kutsu uudelleen.

2. Avaa Kuvat-appi ja napauta Sinulle-välilehteä.

3. Vieritä alas Jaetun albumin aktiivisuuteen ja napauta sitten Hyväksy tai Hylkää.

Sinulle-välilehden Jaetun albumin aktiivisuus -kohdassa jaetun albumin pyyntö, jossa voit valita joko Hyväksy tai Hylkää.

Jos et edelleenkään löydä jaetun albumin kutsua

1. Tarkista, että täytät jaettujen albumien vähimmäisvaatimukset. Sinun on ehkä päivitettävä iPhonesi.

2. Tarkista sähköpostisi: Kysy sinut kutsuneelta henkilöltä, mitä sähköpostiosoitetta hän on käyttänyt kutsun lähettämiseen. Etsi sitten sähköpostistasi heidän nimeään tai jaetun albumin nimeä.

3. Jos olet vahingossa hylännyt kutsun ja haluat nyt hyväksyä sen, pyydä ystävääsi tai perheenjäsentäsi lähettämään jaetun albumin kutsu uudelleen.