GIF-tiedostojen lähettäminen ja tallentaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Viestit-apin ja #imagesin avulla löydät sadoittain suosittuja GIF-tiedostoja lisättäväksi viesteihin.

#images on käytettävissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Intiassa, Singaporessa, Filippiineillä ja Japanissa.

GIF-tiedoston lisääminen #imagesista

Käytä #imagesia Viestit-apissa GIF-tiedostojen etsimiseen ja jakamiseen yhteystietojesi kanssa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit, napauta luo viesti ja kirjoita yhteystiedon nimi tai napauta aiempaa keskustelua.

2. Napauta #images-kuvake.

3. Jos haluat etsiä tietyn GIF-tiedoston, napauta Etsi kuvia ja kirjoita avainsana, kuten syntymäpäivä.

4. Lisää GIF-tiedosto viestiin napauttamalla sitä.

5. Lähetä napauttamalla lähetä-kuvake.

#imagesista peräisin olevat GIF-tiedostot animoidaan vain Apple-laitteiden Viestit-apissa.

GIF-tiedoston tallentaminen

Voit tallentaa viestissä saamasi GIF-tiedoston iOS-laitteen Kuvat-appiin. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit.

2. Avaa tallennettavan GIF-tiedoston sisältävä viesti.

3. Pidä GIF-tiedostoa painettuna ja napauta Tallenna. Jos käytössäsi on iPhone 6s tai uudempi, voit tallentaa GIF-tiedoston 3D Touchilla. Paina GIF-tiedostoa voimakkaasti, pyyhkäise ylöspäin ja napauta Tallenna.

Asiattomasta kuvasta ilmoittaminen

Jos huomaat virheen tai huolestuttavaa sisältöä #imagesissa, voit ilmoittaa siitä:

1. Napauta #images ja etsi kuva, josta haluat ilmoittaa.

2. Kun löydät kuvan, paina sitä pitkään nähdäksesi suuremman esikatselukuvan.

3. Ota näyttökuva ja avaa sitten esikatselu napauttamalla miniatyyria.

4. Napauta Luo viesti ja sitten Mail.

5. Lähetä näyttökuva ja kuvauksesi huolenaiheesta sähköpostilla osoitteeseen images-reports@apple.com.

Jos haluat ilmoittaa tai kysyä tekijänoikeusrikkomuksesta, ilmoita siitä täällä.

Jos #images puuttuu appipalkista

Varmista, että #images-appi on otettu käyttöön:

1. Pyyhkäise appipalkissa vasemmalle ja napauta sitten lisää-kuvake.

2. Napauta Muokkaa ja lisää #images-appi sitten napauttamalla lisää-kuvake.

Varmista, että näppäimistösi on määritetty tuetun kielen ja alueen mukaiseksi. Napauta Asetukset > Yleiset ja sitten Kieli ja alue.

#images-appi on käytettävissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Intiassa, Singaporessa, Filippiineillä ja Japanissa.

Lisätietoja

iMessage-apeilla voit muun muassa tehdä yhteistyötä, koristella viestit tarroilla ja jakaa musiikkia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.