MacBook Air (13-tuumainen, M3, 2024) – kannen kulmatunnistin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 1IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

• Torx Plus 3IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

Katso täydellinen luettelo kaikista korjauksissa käytettävistä työkaluista.

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

1. Irrota kaksi 3IP-ruuvia (923-10367) äänikortin liittimen suojakotelosta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

2. Irrota äänikortin liittimen suojakotelo ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

3. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla.

4. Löysennä liimakiinnitystä ja irrota kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli äänikortista (1). Siirrä sitten joustavan kaapelin pää sivuun, jotta saat kannen kulmatunnistimen 1IP-ruuvin näkyviin (2).

5. Irrota 1IP-ruuvi (923-10476) kannen kulmatunnistimesta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä.

6. Irrota kannen kulmatunnistin kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta pidike kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin päälle siten, että pidikkeen ura ja ruuvinreikä ovat kohdakkain kotelon yläosan tapin ja ruuvinreiän kanssa.

2. Kiinnitä sitten 1IP-ruuvi (923-10476) takaisin kannen kulmatunnistimeen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä.

3. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen (1).

4. Kiinnitä kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää äänikorttiin mustan tikun tylpällä päällä (2).

• Tärkeää: Jos asennat uuden kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin, irrota ensin liimataustapaperi.

5. Aseta äänikortin liittimen suojakotelo kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pään päälle.

6. Kiinnitä kaksi 3IP-ruuvia (923-10367) takaisin äänikortin liittimen suojakoteloon sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit kannen kulmatunnistimen, sulje näyttö 20 sekunnin ajaksi, kun sinua kehotetaan tekemään niin System Configuration ‑prosessin aikana. Jos näyttöä ei suljeta kokonaan prosessin aikana, kannen kulmatunnistin on vaihdettava jälleen uuteen. Tietokone toistaa käynnistysäänen, kun prosessi on valmis.