MacBook Air (13-tuumainen, M3, 2024) – näytön saranasuojat

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• näppäinten irrotustyökalu

• valmiiksi leikatut liimanauhat (1 x 0,5)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

Katso täydellinen luettelo kaikista korjauksissa käytettävistä työkaluista.

Irrottaminen

1. Irrota 3IP-ruuvi (923-10477) näytön oikeasta saranasuojasta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

2. Irrota himmeä suojakalvo valmiiksi leikatun 1 x 0,5 -liimanauhan toiselta puolelta. Paina näppäinten irrotustyökalun pientä päätä kiinni liimapintaan 10 sekunnin ajan.

3. Irrota nostamalla näppäinten irrotustyökalu ja liimapinta valkoisesta vuorauksesta.

4. Paina kevyesti näppäinten irrotustyökalun pientä päätä ja liimapintaa kiinni näytön oikeaan saranasuojaan. Aktivoi liima pitämällä näppäinten irrotustyökalua kiinni näytön saranasuojassa 5 sekunnin ajan.

5. Irrota näytön oikea saranasuojus kotelon yläosasta nostamalla näppäinten irrotustyökalua.

6. Irrota 3IP-ruuvi (923-10477) näytön vasemmasta saranasuojasta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

7. Paina näppäinten irrotustyökalun pientä päätä kiinni valmiiksi leikattuun 1 x 0,5 -liimanauhaan 10 sekunnin ajan.

8. Irrota nostamalla näppäinten irrotustyökalu ja liimapinta valkoisesta vuorauksesta.

9. Paina kevyesti näppäinten irrotustyökalun pientä päätä ja liimapintaa kiinni näytön vasempaan saranasuojaan. Aktivoi liima pitämällä näppäinten irrotustyökalua kiinni näytön saranasuojassa 5 sekunnin ajan.

10. Irrota vasen näytön saranasuojus kotelon yläosasta nostamalla näppäinten irrotustyökalua.

Kokoaminen

1. Asettele näytön oikea saranasuoja kotelon yläosaan.

2. Kiinnitä 3IP-ruuvi (923-10477) takaisin näytön oikeaan saranasuojaan sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

3. Asettele näytön vasen saranasuoja kotelon yläosaan.

4. Kiinnitä 3IP-ruuvi (923-10477) takaisin näytön vasempaan saranasuojaan sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: