Tietoja iPadin akun kunnosta ja historiasta iPad Pro (M4) -malleissa ja iPad Air (M2) -malleissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tarkistaa akun kunnon, valmistuspäivämäärän ja akun latausjaksojen määrän iPad Prossa (M4) tai iPad Airissa (M2).

Etkö ole varma siitä, mikä iPad-malli sinulla on? iPad-mallin tunnistaminen.

Akun kunnon ja historian tarkistaminen

Kaikki ladattavat akut ovat kulutustarvikkeita, ja niiden käyttöikä on rajallinen. Ajan mittaan niiden kapasiteetti ja suorituskyky heikkenevät, ja ne on vaihdettava.

Jos haluat lisätietoja akun kunnosta, akun valmistusajankohdasta, sen ensimmäisestä käyttökerrasta ja latausjaksojen määrästä iPadissa, siirry kohtaan Asetukset > Akku > Akun kunto.

Akun kunto on Normaali ja Akun enimmäiskapasiteetti on 100 % Akun kunto -näytöllä

Lisätietoja

* Täydeksi latausjaksoksi katsotaan normaalisti 80–100 prosenttia alkuperäisestä kapasiteetista, jotta se voidaan ottaa huomioon odotetussa akun kapasiteetin heikentymisessä ajan kuluessa.