Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen langallisen yhteyden avulla

Voit siirtää iPhone-tietosi uuteen iPhoneen langallisen yhteyden avulla.

Tietojen siirtäminen iPhone 14:stä tai sitä vanhemmasta iPhone 15:een

Jos haluat siirtää tiedot langallisen yhteyden avulla iPhone 14:stä tai sitä vanhemmasta iPhone 15:een, käytä USB-C–Lightning-sovitinta jaLightning-johtoa. Toimi sitten seuraavasti:

1. Liitä USB-C–Lightning-sovitin iPhone 15:een ja liitä sitten Lightning-johto sekä USB-C–Lightning-sovittimeen että iPhone 14:ään tai sitä vanhempaan.

2. Käynnistä molemmat laitteet ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

3. Yhdistä iPhone 15 Wi-Fi-verkkoon tai laitteen mobiiliverkkoon.

4. Sinua saatetaan pyytää aktivoimaan mobiililiittymä.

5. Face ID:n käyttöönotto.

6. Sinun on odotettava, että siirto on valmis molemmissa laitteissa, ennen kuin voit käyttää niitä. Siirtoajat voivat vaihdella eri tekijöiden, kuten verkko-olosuhteiden ja siirrettävän datamäärän, mukaan.

Jos haluat siirtää iPhonen tiedot uuteen iPhoneen langattomasti, käytä Pika-aloitusta tietojen siirtämiseen uuteen iPhoneen.

Tietojen siirtäminen iPhone 14:stä tai sitä vanhemmasta toiseen iPhone 14:ään tai vanhempaan

Jos haluat siirtää tietoja iPhone 14:stä tai sitä vanhemmasta toiseen iPhone 14:ään langallisen yhteyden avulla, käytä Lightning–USB 3 -kamerasovitinta ja Lightning–USB-johtoa. Toimi sitten seuraavasti:

1. Liitä Lightning–USB 3 -kamerasovitin sen Lightning-portin kautta virtalähteeseen. Varmista, että käytät vähintään 12 W:n virtalähdettä.

2. Liitä Lightning–USB 3 -kamerasovitin nykyiseen iPhoneesi.

3. Liitä Lightning–USB-johto uuteen iPhoneesi ja liitä sitten toinen pää USB 3 -kamerasovittimeen.

4. Käynnistä molemmat laitteet ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Yhdistä iPhone 15 Wi-Fi-verkkoon tai laitteen mobiiliverkkoon.

6. Sinua saatetaan pyytää aktivoimaan mobiililiittymä.

7. Ota Face ID tai Touch ID käyttöön.

8. Sinun on odotettava, että siirto on valmis molemmissa laitteissa, ennen kuin voit käyttää niitä. Siirtoajat voivat vaihdella eri tekijöiden, kuten verkko-olosuhteiden ja siirrettävän datamäärän, mukaan.

Tarvitsetko edelleen apua? Ota yhteyttä Apple-tukeen.