Apple TV 4K (1. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Apple TV 4K

• Korkeus: 35 mm

• Leveys: 98 mm

• Syvyys: 98 mm

• Paino: 425 g1

Kapasiteetti

• 32 Gt2

• 64 Gt2

Apple TV Remote

Touch-kosketuspinta, Valikko, Haku, Toisto/tauko, TV/koti, Äänenvoimakkuus

Mitat ja paino

• Korkeus: 124 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 6,3 mm

• Paino: 45 g1

Ominaisuudet

• Langaton Bluetooth 4.0 ‑teknologia

• Infrapunalähetin

• Kiihtyvyys­anturi ja 3-akselinen gyroskooppi

• Lightning‑liitin lataamista varten

• Ladattava akku tarjoaa kuukausia akun käyttöaikaa yhdellä latauksella (tyypillisessä päivittäisessä käytössä)

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

Portit ja liitännät

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.0a3

• 802.11ac Wi‑Fi, jossa MIMO; samanaikainen kaksitaajuuksinen (2,4 GHz ja 5 GHz)

• Gigabit Ethernet

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑teknologia

• Infrapuna­vastaanotin

• Sisäinen virtalähde

Prosessori

• A10X Fusion -siru 64-bittisellä arkkitehtuurilla

Järjestelmä­vaatimukset

• Ostosten tekeminen ja vuokraaminen iTunesissa sekä Kotijako edellyttävät iTunes Store ‑tiliä

• Edellytyksenä langaton 802.11-verkkotoiminto, Ethernet-verkko tai laajakaista-internetyhteys

• 4K- ja HDR-striimaus edellyttävät 4K- ja HDR-TV:tä

• Edellytyksenä ohjelmistolisenssin ehtojen hyväksyminen osoitteessa apple.com/fi/legal/sla

• Edellytyksenä HDMI-kaapeli (myydään erikseen)

Videomuodot

• H.264/HEVC SDR -video jopa 2160p, 60 fps, Main/Main 10 -profiili

• HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (Main 10 ‑profiili) jopa 2160p

• H.264 Baseline Profile -taso 3.0 tai alempi ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s kanavaa kohti, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa

• MPEG-4-video jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 fps, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa

Äänimuodot

• HE-AAC (V1), AAC (jopa 320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Storesta), MP3 (jopa 320 kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF ja WAV; AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 ‑tilaääni) ja Dolby Atmos.

Kuvamuodot

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Yhteensopivuus

• Apple TV on yhteensopiva HDMI:llä varustettujen HD- ja UHD-televisioiden kanssa3

• Apple TV on yhteensopiva Bluetooth-näppäimistöjen kanssa4

Käyttöapu

Käyttöapu­ominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti Apple TV:stään. Viihteen etsiminen ja siitä nauttiminen on helppoa, koska Apple TV:ssä on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, fyysisiin ja motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• VoiceOver

• Zoomaus

• Suurempi kontrasti

• Liikkeen vähennys

• Kuvaileva tekstitys ja SDH-tuki

• Äänikuvaukset

• Kytkinohjaus

Pakkauksessa

• Apple TV 4K

• Apple TV Remote

• Virtajohto

• Lightning–USB-kaapeli

• Dokumentaatio

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistus­prosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua, todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Suojattua sisältöä toistettaessa tarvitaan HDCP.

4. Yhteensopiva Magic Keyboardin ja Applen langattoman näppäimistön kanssa (2011). Vierailemalla osoitteessa support.apple.com/fi-fi/HT201806 voit selvittää, mikä malli sinulla on.

Palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla ja ne voivat muuttua.