Apple TV HD - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Apple TV HD

• Korkeus: 35 mm

• Leveys: 98 mm

• Syvyys: 98 mm

• Paino: 425 g1

Kapasiteetti

• 32 Gt2

Apple TV Remote (2. sukupolvi)

No alt supplied for Image

Saatavilla toukokuun 2021 jälkeen

Mitat ja paino

• Korkeus: 136 mm

• Leveys: 35 mm

• Syvyys: 9,25 mm

• Paino: 63 g1

Ominaisuudet

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

• Infrapunalähetin

• Lightning‑liitin lataamista varten

• Ladattava akku tarjoaa kuukausia akun käyttö­aikaa yhdellä latauksella (tyypillisessä päivit­täi­sessä käytössä)

• Lataus tieto­koneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virta­lähteen kautta (virta­lähde myydään erikseen)

• Hallitse TV:tä tai vastaan­otinta infra­punan tai CEC:n avulla.3

Apple TV Remote (1. sukupolvi)

No alt supplied for Image

Mitat ja paino

• Korkeus: 124 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 6,3 mm

• Paino: 45 g1

Ominaisuudet

• Langaton Bluetooth 4.0 ‑teknologia

• Infrapunalähetin

• Kiihtyvyys­anturi ja 3-akselinen gyroskooppi

• Lightning‑liitin lataamista varten

• Ladattava akku tarjoaa kuukausia akun käyttöaikaa yhdellä latauksella (tyypillisessä päivittäisessä käytössä)

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

Portit ja liitännät

No alt supplied for Image
  • HDMI 1.44

• 802.11ac wifi, jossa MIMO

• 10/100BASE-T Ethernet

• Langaton Bluetooth 4.0 ‑teknologia

• Infrapuna­vastaanotin

• USB‑C huoltoa ja tukea varten

• Sisäinen virtalähde

Prosessori

• A8-siru 64‑bittisellä arkki­teh­tuurilla

Järjestelmä­vaatimukset

• Ostosten tekeminen, vuokraaminen sekä Koti­jako edellyttävät App Storessa ja muissa Applen palveluissa käyttämääsi Apple ID:tä.

• Edellytyksenä langaton 802.11-verkkotoiminto, Ethernet-verkko tai laajakaistayhteys

• Edellytyksenä ohjelmistolisenssin ehtojen hyväksyminen osoitteessa apple.com/fi/legal/sla

• Edellytyksenä HDMI-kaapeli (myydään erikseen)

Videomuodot

• HEVC SDR jopa 1080p, 30 fps, Main/Main 10 ‑profiili

• H.264-video jopa 1080p, 60 fps, High‑ tai Main Profile ‑taso 4.2 tai alempi

• H.264 Baseline Profile ‑taso 3.0 tai alempi ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s kanavaa kohti, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4‑ ja .mov-tiedosto­muodoissa

• MPEG-4-video jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 fps, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4‑ ja .mov-tiedostomuodoissa

Äänimuodot

• HE-AAC (V1), AAC (jopa 320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), MP3 (jopa 320 kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF, ja WAV, AC‑3 (Dolby Digital 5.1) ja E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 ‑tilaääni)

Kuvamuodot

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Yhteen­sopivuus

• Apple TV HD on yhteensopiva HDMI:llä varustettujen HD-­televisioiden kanssa4

• Apple TV HD on yhteensopiva Bluetooth-näppäimistöjen kanssa5

Käyttöapu

Käyttö­apu­­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti Apple TV:stään. Siinä on valmiina näköön, kuuloon, liikkumiseen ja oppimiseen liittyviä tuki­ominaisuuksia, joiden avulla voit etsiä suosikki­viihdettäsi ja nauttia siitä.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• VoiceOver

• Zoomaus

• Tekstin lihavointi

• Suurempi kontrasti

• Liikkeen vähennys

• Kuvaileva tekstitys ja SDH-tuki

• Käyttöapu-oikotie

• Sanelu

Pakkauksessa

• Apple TV HD

• Apple TV Remote

• Virtajohto

• Lightning–USB-kaapeli

• Dokumentaatio

Apple TV ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

Apple TV HD:ssä ja Apple TV Remote ‑kauko­säätimessä on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

Apple TV HD ja Apple TV Remote ‑kaukosäädin (2. sukupolvi)

• Ei bromattuja palonesto­aineita

• Ei PVC:tä6

• Ei berylliumia

• Täyttää ENERGY STAR ‑vaatimukset

1. Paino vaihtelee kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua, todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Virta päälle ja pois, Apple TV:n syöttö­­lähteen vaihtaminen, äänen­voimakkuuden säätö ja mykistys.

4. Suojattua sisältöä toistettaessa tarvitaan HDCP.

5. Yhteen­sopiva Magic Keyboardin ja Applen langattoman näppäimistön kanssa (2011). Voit selvittää mallisi osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT201806.

6. Ilman PVC:tä valmistetut virta­johdot saata­villa kaikkialla maailmassa lukuun ottamatta Intiaa ja Thaimaata.

Palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla ja voivat muuttua.