Pro Display XDR - Tekniset tiedot

Pinta

• Tavallinen lasi

• Nanopinnoitettu lasi

Näyttö

• Retina 6K ‑näyttö

• 32 tuuman (lävistäjä) IPS LCD ‑näyttö oksidi-TFT-tekno­logialla

• Tarkkuus: 6016 x 3384 pikseliä (20,4 miljoonaa pikseliä), 218 pikseliä tuumalla

• Kuvasuhde: 16:9

• XDR (Extreme Dynamic Range)

• Kirkkaus: 1000 nitiä jatkuvana (koko näyttö), 1600 nitiä tehohuipuissa2

• Kontrasti­suhde: 1 000 000:1

• Värit: Laaja P3-väriskaala, 10-bittinen syvyys 1 073 miljardille värille

• SDR-kirkkaus: 500 nitiä

• Katselukulma: Erittäin laaja katselukulma hi-fi-väreillä ja -kontrastilla: 89 astetta vasemmalle, 89 astetta oikealle, 89 astetta ylös, 89 astetta alas

• Täyslaminoitu; 1,65 % heijastavuus (tyypillinen)

Pro Stand ja VESA-kiinnityssovitin myydään erikseen

Teknologia

• Kaksiulotteinen taustavalaisujärjestelmä käyttää 576 täysimittaista paikallista himmennysaluetta

• Applen suunnittelema ajoitusta säätävä TCON-siru hallitsee tarkasti 20,4 miljoonan LCD-pikselin ja 576 taustavalo-LEDin nopeaa modulointia saumatonta synkronointia varten

• True Tone ‑tekno­logia, johon kuuluu kaksi ympäristön valoisuuden tunnistinta, varmistaa tarkan ja luotettavan katselukokemuksen missä tahansa ympäristön valaistusolosuhteissa

Virkistys­taajuudet

• 47,95 Hz

• 48,00 Hz

• 50,00 Hz

• 59,94 Hz

• 60,00 Hz

Referenssitilat

Saatavilla olevat referenssitilat

• HDR-video (P3-ST 2084)

• HDTV-video (BT.709-BT.1886)

• NTSC-video (BT.601 SMPTE-C)

• PAL- ja SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digitaalinen elokuva (P3-DCI)

• Digitaalinen elokuva (P3-D65)

• Design ja painotuotteet (P3-D50)

• Valokuvaus (P3-D65)

• Internet ja verkko (sRGB)

Ohjelmisto-ominaisuudet

Seuraavat ominaisuudet edellyttävät macOS Catalina 10.15.2:ta tai uudempaa:

• Referenssitilan valinta

• Muokatut referenssitilat

• Referenssitilan merkkivalo

• Kirkkauden säätö

• Pysty‑ tai vaakanäkymän tunnistus

• Night Shift

• True Tone

• Dolby Visionin, HDR10:n ja Hybrid-Log Gamman (HLG) toiston tuki

• Käyttäjän tekemä kalibrointi

Mitat ja paino

• Leveys: 71,8 cm

• Korkeus: 41,2 cm

• Syvyys: 2,7 cm

• Paino: 7,48 kg3

Liitännät

• Yksi upstream-portti Mac Prolle tai muulle Thunderbolt 3 ‑laitteelle (96 W laitteen lataamista varten)

• Kolme USB‑C (USB 2) ‑porttia lataamista tai synkronointia varten4

Lisätietoja Thunderbolt 3:sta

Lisätietoja SDI-liitännästä

Yhteenso­pivuus

Pro Display XDR on yhteensopiva seuraavien Mac-mallien kanssa, joissa on macOS Catalina 10.15.2 tai uudempi:

• Mac Pro (2019), jossa on näytönohjaimina MPX-moduulit

• Mac Studio (2022)

• Mac mini (2018 tai uudempi)

• 16 tuuman MacBook Pro (2019 tai uudempi)

• 14 tuuman MacBook Pro (2021 tai uudempi)

• 15 tuuman MacBook Pro (2018 tai uudempi)

• 13 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi)

• MacBook Air (2020 tai uudempi)

• 27 tuuman iMac (2019 tai uudempi)

• 24 tuuman iMac (2021)

• 21,5 tuuman iMac (2019)

• iMac Pro (2017)

• Mikä tahansa Mac-malli, jossa Thunderbolt 3 ‑portteihin on liitetty Blackmagic eGPU tai Blackmagic eGPU Pro

Pakkauksessa

• Pro Display XDR

• Virtajohto (2 m)

• Applen Thunderbolt 3 Pro ‑kaapeli (2 m)

• Kiillotusliina

Sähkötekniset ja käyttö­ympäristön vaatimukset

• Verkkojännite: 100–240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50–60 Hz, yksivaiheinen

• Käyttö­lämpötila: 10–35 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Korkeus enintään: testattu 5000 metriin asti

Pro Display XDR ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

Pro Display XDR:ssä on seuraavat ympäristö­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

Valmistettu paremmista materiaaleista

• Kotelo on valmistettu vähähiilisestä alumii­nista

Energiatehokas

• Täyttää ENERGY STAR ‑vaatimukset4

Vastuulliset pakkaukset

• Kierrätettävät, pääasiassa kuitumateriaalista valmistetut pakkaukset

• 100 % ensiöpuukuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä

Fiksumpaa kemiaa

• Arseeniton näytön lasi

• Elohopeaton LED-taustavalaistu näyttö

• Ei bromattuja palonesto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia

1. Alle 25 °C lämpötiloissa.

2. Paino vaihtelee kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

3. 16 tuuman MacBook Prota varten USB-C-porttien tiedonsiirtonopeus on 1. sukupolven USB 3.1:n mukainen.

4. ENERGY STAR ja ENERGY STAR -merkki ovat Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä.