MagSafe-lisäakku - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

MagSafe-lisä­akku kiinnittyy kuin itsestään. Sen kompakti ja helppo­käyttöinen rakenne tekee latauksesta helppoa missä vain. Lisäksi sen täydel­lisesti kohdis­tetut magneetit kiinnit­tyvät iPhone 12:een ja iPhone 12 Prohon, iPhone 13:een ja iPhone 13 Prohon sekä iPhone 14:ään ja 14 Prohon, joten langaton lataa­minen on turval­lista ja luotettavaa. Ja se käy automaattisesti, eikä akkua tarvitse kytkeä päälle tai pois. Lataus ei häiritse luotto­korttejasi tai avain­tunnisteita.

MagSafe-lisäakun voi ladata vieläkin nopeammin 27 W tai tehokkaammalla laturilla, kuten MacBookin mukana toimitettavilla. Ja kun tarvitset langattoman laturin, liitä vain Lightning-kaapeli jopa 15 W langatonta latausta varten.

Suositus:

• 20 W tai tai tehokkaampi USB-C-virtalähde ja USB-C–Lightning-kaapeli (myydään erikseen)

• Lisätietoja saat katsomalla tästä artikkelista

Tärkeimmät ominaisuudet

• Jopa 70 % lisää akunkestoa iPhone 12 minillä tai iPhone 13 minillä MagSafe-lisäakun kanssa*

• Jopa 60 % lisää akun­kestoa iPhone 12:lla, iPhone 12 Prolla, iPhone 13:lla, iPhone 13 Prolla, iPhone 14:llä tai iPhone 14 Prolla MagSafe-lisä­akun kanssa*

• Jopa 40 % lisää akun­kestoa iPhone 12 Pro Maxilla, iPhone 13 Pro Maxilla, iPhone 14 Plussalla tai iPhone 14 Pro Maxilla MagSafe-lisä­akun kanssa*

Pakkauksen sisältö

• MagSafe-lisäakku

• Huomaa: virtalähde ja johto myydään erikseen.

Yhteensopivuus

• iPhone-mallit

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

*Apple suoritti testauksen huhti­kuussa 2021 käyttäen iPhone 12 minin, iPhone 12:n, iPhone 12 Pron ja iPhone 12 Pro Maxin ennakko­versioita ja ohjelmistoja, elokuussa 2021 käyttäen iPhone 13 minin, iPhone 13:n, iPhone 13 Pron ja iPhone 13 Pro Maxin ennakko­versioita ja ohjelmistoja sekä elokuussa 2022 käyttäen iPhone 14:n, iPhone 14 Plussan, iPhone 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin ennakko­versioita ja ohjelmistoja. Testaus suoritettiin LTE‑ ja 5G-verkoissa yhdessä MagSafe-lisä­akkujen ja ‑ohjelmistojen ennakko­versioiden kanssa. Testattu näytön ollessa lukittu. Valittuina olivat oletus­asetukset paitsi: wifi oli yhteydessä verkkoon ja wifi-ominaisuus ”Vahvista liittyminen” ja automaattinen kirkkauden säätö olivat pois päältä. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat käytöstä, ympäristö­tekijöistä, akun lähtö­varauksesta, verkon kokoon­panosta ja monista muista tekijöistä. Todelliset tulokset vaihtelevat.