Apple Watch Ultra - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2022

Apple Watchisi mallin tunnistaminen

Värit

• Titaani

• Luonnollinen

Titaanikuori on kevyt, luja­tekoinen ja korroosion­kestävä, ja se on valmistettu avaruus­teollisuus­tason titaanista. Kuoren korkea reuna suojaa tasaista safiiri­lasia reunaan kohdis­tuvilta iskuilta. Järeä kello kestää haasta­vissakin olo­suhteissa.

Ominaisuudet

• GPS (L1 ja L5), GLONASS, Galileo, QZSS ja BeiDou

• Kompassi

• Aina päällä oleva korkeus­mittari

• Vedenpitävä

• 100 metriin saakka4

• IP6X-pöly­tiiviys­luokitus2

• Testattu MIL-STD 810H:n mukaisesti15

• Veren happi­taso­anturi

• (Veren happitaso ‑appi)3

• Sähköinen sykeanturi

• (EKG-appi)5

• Kolmannen suku­polven optinen sykeanturi

• Kansain­väliset hätä­puhelut6

• Hätätila SOS1

• Kansainvälinen roaming7

• Korkeiden g-voimien kiihtyvyys­anturi

• Kaatumisen­tunnistus ja kolarin­tunnistus havaitsevat jopa 256 G:n kiihtyvyyksiä

• Laajan mitta-alueen gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Veden lämpötilatunnistin

• Syvyysmittari

• Valmius sukellukseen 40 m saakka

• Kaksi kaiutinta

• 40 prosenttia kuuluvampi kuin Series 8:ssa

• Kolme suuntavaa mikrofonia ja tuulen kohinan vaimennus

• Apple Pay

• GymKit

• 32 Gt tallennustilaa

• Keramiikka‑ ja safiirilasi­tausta

Näyttö

• 49 mm

• 410 x 502 pikseliä

• Näytön ala 1185 mm²

• Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö

• Jopa 2 000 nitin kirkkaus

Siru

• S8 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori

• W3

• Applen langaton siru

• U1-siru

• (Ultra Wideband)10

Yhteydet

Virta

• Sisään­rakennettu litium­ioni­akku

• Jopa 36 tuntia9

• Jopa 18 tuntia LTE-yhteydellä

• Magneettinen USB‑C-pikalataus­johto

Ympäristö­ominai­suudet11

• Taptic Enginen volframi 100-prosenttisesti kierrätettyä

• 100 % kierrätettyjä harvinaisia maametalleja kaikissa magneeteissa

• SiP:n tina on 100-prosenttisesti kierrätettyä

• Energiatehokas12

• Vastuulliset pakkaukset13

• Arseeniton näytön lasi14

• Ei elohopeaa, bromattuja palon­esto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia14

Mitat

49 mm

• Korkeus: 49 mm

• Leveys: 44 mm

• Syvyys: 14,4 mm

Paino

49 mm

• Titaani: 61,3 g

Pakkauksessa

• Apple Watch Ultra

• Ranneke/hihna

• Apple Watchin magneettinen pikalaturi–USB-C-johto (1 m)

Kuoren materiaalit ja ranneketyypit vaihtelevat valintasi mukaan

1. Hätätila SOS edellyttää mobiiliyhteyttä tai wifi-puhelutoimintoa Apple Watchin tai lähellä olevan iPhonen internet-yhteyden kautta.

2. Apple Watch Ultralla on IP6X-pölytiiviysluokitus.

3. Veren happitaso ‑apin mittaus­toimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleiseen hyvin­voinnin ja kunnon seuraamiseen.

4. Apple Watch Ultralla on 100 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810). Sitä voidaan käyttää vapaa-ajan laitesukellukseen 40 metriin saakka (muun valmistajan yhteensopivan App Storesta ladattavan apin kanssa) sekä vauhdikkaaseen vesiurheiluun. Apple Watch Ultraa ei pidä käyttää sukellettaessa yli 40 metrin syvyyteen. Vedenpitävyys ei ole pysyvä tila ja voi heikentyä ajan kuluessa. Lisätietoja saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT205000.

5. EKG-appi ja epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus vaativat uusimman watchOS‑ ja iOS‑version, eikä niitä ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäviksi. EKG-appi on saata­villa Apple Watch Series 4:ssä tai uudemmissa laitteissa (ei Apple Watch SE:ssä). Epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitusta ei ole suunniteltu henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.

6. Kansainvälisten hätäpuheluiden ominaisuus vaatii Apple Watch Ultran (Cellular), Apple Watch Series 8:n (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7:n (GPS + Cellular) tai Apple Watch SE:n (GPS + Cellular). Luettelo tuetuista maista ja alueista on osoitteessa apple.com/fi/watchos/feature-availability.

7. Kansainvälisen roamingin kattavuus riippuu operaattorista. Lisätietoja saat operaattoriltasi. Luettelo tuetuista operaattoreista on osoitteessa apple.com/watch/cellular.

8. Mobiiliyhteyteen tarvitaan langaton operaattori­sopimus. Saat lisätietoja palveluntarjoajaltasi. Yhteys voi vaihdella verkon saata­vuudesta riippuen. Tarkista operaattorit ja ehdot osoitteesta apple.com/watch/cellular. Lisätietoja käyttöön­ottoon saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT207578.

9. Koko päivän akunkesto perustuu seuraavalle testikäytölle: 180 ajan­tarkistusta, 180 ilmoitusta, 90 minuuttia appien käyttöä sekä 60 minuuttia kuntoilua Apple Watchista Bluetoothin kautta soitetun musiikin kera 36 tunnin aikana. Apple Watch Ultran (GPS + Cellular) käyttöön kuuluu 8 tunnin LTE-yhteys ja 28 tunnin Bluetooth-yhteys iPhoneen 36 tunnin aikana. Apple suoritti testauksen elo­kuussa 2022 käyttäen Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) ‑mallin ennakkoversiota, josta oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, kokoon­panon, mobiili­verkon, signaalin voimakkuuden ja monien muiden tekijöiden mukaan.

10. Ultra Widebandin saata­vuus vaihtelee alueittain.

11. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.

12. Kalifornian energiakomission asettamien pienten akkulaturi­järjestelmien energia­tehokkuutta koskevien standardien mukainen, kuten on kuvattu California Code of Regulations ‑säännöstössä.

13. 100 prosenttia ensiö­puukuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä, ja pakkaus on vähintään 90-prosenttisesti kuitu­pohjainen.

14. Apple määrittelee säädeltyjä aineita käsittelevässä dokumen­tissaan haitallisia aineita koskevat rajoitukset sekä määritelmät siitä, mitä tuote ei sisällä. Kaikki Applen tuotteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virta­johtoja Intiassa, Thaimaassa (kaksi­nastaiset virta­johdot) ja Etelä-Koreassa. Yritämme saada viran­omaisten hyväksynnän PVC:n ja ftalaatit korvaaville materiaaleille näissä maissa.

15. Testattu ala­kohdat korkeus, korkea lämpötila, matala lämpötila, äkillinen lämpötilan muutos, upotus, jäätyminen/sulaminen, isku ja tärinä.

Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 ja Apple Watch SE vaativat iPhone 8:n tai uudemman, jossa on iOS 16 tai uudempi.

Ominai­suudet voivat muuttua. Jotkin ominai­suudet, apit ja palvelut eivät välttä­mättä ole käytettä­­vissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Katso koko luettelo.