Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitin vaatii DisplayPortin USB-C-liitäntää käytettäessä

Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitin vaatii isännän, joka tukee DisplayPortia USB-C-liitäntää käytettäessä.

Jos sovittimen kanssa on ongelmia tai jos sinut ohjattiin tälle sivulle liittäessäsi sen tietokoneeseen, varmista, että järjestelmäsi tukee DisplayPortia USB-C-liitäntää käytettäessä. Jos uskot saaneesi viestin virheellisesti, tarkista asia järjestelmäsi valmistajalta. Seuraavat Mac-tietokoneet tukevat DisplayPortia USB-C-liitäntää käytettäessä:

Varmista, että liität sovittimen suoraan tietokoneeseen, et USB-C-keskittimeen. USB-C-keskittimet eivät tue DisplayPort-yhteyksiä porttiensa välillä.

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys AppleCareen tai sovi Genius Bar -tapaaminen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.