Päivittäminen iCloudin dokumentit ja data -palvelusta iCloud Driveen

Vanha dokumenttien synkronointipalvelumme iCloudin dokumentit ja data on lopetettu ja korvattu iCloud Drivella. Jos olet käyttänyt iCloudin dokumentit ja data -palvelua, tilisi on siirretty iCloud Driveen.

Jos käytät iCloudin dokumentit ja data -palvelua, sinun on otettava iCloud Drive käyttöön, jotta näet tiedostosi. Kun vaihdat iCloud Driveen, tallentamiesi tiedostojen iCloudissa käyttämä tallennustila ei muutu.

Mikä on iCloud Drive?

iCloud Driven avulla voit helposti tallentaa, käyttää ja jakaa tiedostoja ystävien ja perheen kanssa. iCloud Driveen tallentamasi dokumentit pysyvät ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Voit käyttää niitä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella ja iCloud.comissa.

Lue lisää iCloud Drivesta.

iCloud Driven käyttöönotto

Ota iCloud Drive käyttöön laitteissasi ja verkossa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Voit tämän jälkeen käyttää tiedostoja laitteissa, joissa on iOS 8 tai uudempi, Maceissa, joissa on OS X Yosemite tai uudempi, Windows-tietokoneissa, joissa on iCloudin Windows 7 -versio tai uudempi, ja iCloud.comissa. Jos käytät iPhone 4:ää, voit käyttää iCloud Drivea iCloud.comissa Safarilla.

Tarkista, että laitteesi täyttää iCloud Driven vähimmäisjärjestelmävaatimukset.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > nimesi.

2. Napauta iCloud.

3. Ota iCloud Drive käyttöön.

Voit etsiä tiedostosi Tiedostot-apista.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, Apple ID:tä ei tarvitse klikata.

2. Valitse iCloud.

3. Kirjaudu tarvittaessa sisään Apple ID:llä.

4. Valitse iCloud Drive.

Löydät tiedostosi Finderista iCloudin alta.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.

2. Valitse Pages, Numbers, Keynote tai iCloud Drive.

3. Klikkaa Päivitä iCloud Driveen.

Löydät tiedostosi iCloud.comissa iCloud Drivesta.