Apple Watchin tukemat pistekirjoitusnäytöt

Voit käyttää VoiceOveria ja Bluetooth-pistekirjoitusnäyttöä lukemiseen ja navigointiin Apple Watchissa.

Pistekirjoitusnäytön käyttäminen Apple Watchin kanssa edellyttää watchOS 7.2:ta tai uudempaa. Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu watchOS:n uusin versio.

Muodosta laitepari näytön kanssa valitsemalla Apple Watchissa Asetukset > Käyttöapu > VoiceOver > Pistekirjoitus. Lue lisätietoja pistekirjoitusnäytön liittämisestä ja sen asetusten säätämisestäApple Watchin käyttöoppaasta.

American Printing House for the Blind (APH)

• Refreshabraille 18

• Orbit Reader 20

Freedom Scientific

• Focus 40 Blue (Classic)

• Focus 40 Blue v5

• Focus Blue (14, 40, 80)

HIMS

• Braille Sense U2 ja U2 mini

Humanware

• BrailleNote Apex (18, 32)

• Brailliant BI (32, 40)

Lisätietoja

Perehdy VoiceOverin yleisiin pistekirjoituskomentoihin Apple Watchissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.