.ps- ja .eps-tiedostojen katsominen Macissa

Käytä muun valmistajan appia, joka tukee PostScript- ja Encapsulated PostScript ‑tiedostoja.

macOS:ssä ei ole enää sisäistä tukea PostScript (.ps)- ja Encapsulated PostScript (.eps) ‑tiedostojen katsomiseen. Näitä tiedostoja tukevia appeja on saatavilla muilta kehittäjiltä App Storesta ja muualta.

Jos tulostin tukee PostScriptia, voit edelleen tulostaa .ps- ja .eps-tiedostoja vetämällä ne tulostinjonoon: valitse tulostin Tulostimet ja skannerit ‑asetuksista, klikkaa Tulostinjono-painiketta ja tulosta sitten tiedosto vetämällä se tulostinjonoikkunaan.

Osassa macOS:n aiemmissa versioissa on rajoitettu sisäinen tuki .ps- ja .eps-tiedostoille. Esimerkiksi macOS Montereyssa ja sitä aiemmissa voit katsoa ja tulostaa näitä tiedostoja mukana toimitetulla Esikatselu-apilla.