Vaihdossa annettavan Mac Pron valmisteleminen Apple Trade In -lähetystä varten

Valmistele vaihdossa annettava laite lähetystä varten ja lähetä laite Applelle.

Jos olet Apple-tuotteen ostamisen yhteydessä päättänyt antaa Mac Pron vaihdossa, saat pakkauksen, jossa on kaikki tarvikkeet, joita tarvitset, kun lähetät vanhan laitteen Applelle. Saatat saada paketin samassa pakkauksessa, jossa sait uuden laitteen. Muussa tapauksessa posti tai kuljetusliike toimittaa paketin sinulle erikseen heti uuden tuotteen lähettämisen tai noutamisen jälkeen. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, sinulle toimitetaan vaihtopaketti tai se on saatavilla tietyssä sijainnissa.

Aasian ja Tyynenmeren alueella olevat asiakkaat: noudata vain kohdissa Ennen Mac Pron palauttamista ja Mac Pron palauttaminen Applelle annettuja omaa maatasi tai aluettasi koskevia ohjeita.

Ennen Mac Pron palauttamista

1. Varmuuskopioi tietosi. Jos tarvitset apua tietojen siirtämiseen, varaa tapaaminen Apple Storeen osoitteessa getsupport.apple.com Laitteessa olevien tietojen, ohjelmistojen ja/tai ohjelmien varmuuskopiointi on asiakkaan yksinomaisella vastuulla. Apple ei vastaa vaihtotuotteen tietojen, ohjelmistojen tai appien katoamisesta, palautuksesta tai vaarantumisesta.

2. Kirjaudu ulos iCloudista.

3. Poista laiteohjelmiston salasana käytöstä.

4. Poista tietokoneesi valtuutus sisällön ostamiseen.

5. Tyhjennä kovalevy.

Mac Pron pakkaaminen

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, jatka kohtaan Mac Pron palauttaminen Applelle.

1. Poista irrotettava vaahtomuovinen yläosa laatikosta.

macpro-tradein-step1-v2
  2. Aseta Mac Pro laatikon alaosaan. Älä pakkaa laatikkoon ylimääräisiä esineitä, kuten latauskaapelia. Jos lähetät laatikossa muita esineitä, emme voi palauttaa niitä sinulle.

3. Aseta irrotettava vaahtomuovinen yläosa Mac Pron päälle.

macpro-tradein-step3-v3
  4. Sulje laatikko teipillä ja lähetä laatikko Applelle*. Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa.

macpro-tradein-step7-v1

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Mac Pron palauttaminen Applelle

Valitse maasi tai alueesi:

Yhdysvallat ja Kanada

1. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.

2. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

3. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

4. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Manner-Kiina

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle ennen kuriirin noutoa.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Hongkong

Kuljetusliike toimittaa vaihtopakkauksen Mac Pron noutoa varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Japani

Kuljetusliike toimittaa vaihtopakkauksen Mac Pron noutoa varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Etelä-Korea

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle ennen kuriirin tuloa.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Taiwan

Kuljetusliike toimittaa vaihtopakkauksen Mac Pron noutoa varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Vietnam

Kuljetusliike toimittaa vaihtopakkauksen Mac Pron noutoa varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää myynnistä ja tuotteista, käy sivulla Yhteyden ottaminen Appleen.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Apple Trade In ‑sivulta.

© 2023 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iChat, iTunes, Mac ja macOS ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla.