Lataa - macOS Sierra 10.12.3 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS Sierra 10.12

Tiedoston koko: 2,04 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.3:n päivitys sisältää parannuksia Macin vakauteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Parantaa MacBookPron (15-tuumainen, lokakuu 2016) automaattista näytönohjaimen vaihtoa.

• Ratkaisee grafiikkaongelmat koodatessa Adobe Premiere Pro -projekteja MacBookPron (13- ja 15-tuumaiset, lokakuu 2016) TouchBarilla.

• Korjaa ongelman, joka esti skannattujen PDF-dokumenttien etsimisen Esikatselu-toiminnossa.

• Ratkaisee PDF-dokumentteja koskevan yhteensopivuusongelman, kun niitä viedään salauksen ollessa käytössä.

• Korjaa ongelman, joka esti joitakin muiden valmistajien ohjelmia tuomasta kuvia digitaalikameroista.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö: Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi maxFailedLoginAttempts-salasanaa käyttävät verkkokäyttäjätilit tai välimuistiin tallennetut käyttäjätilit (kuten ActiveDirectory -tilit) eivät olleet käytettävissä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어