Lataa - OS X El Capitan 10.11.3 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: OS X El Capitan 10.11

Tiedoston koko: 1,47 Gt

Lataa

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitanin käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Se sisältää korjauksen ongelmaan, joka saattaa estää joitain Mac-tietokoneita aktivoitumasta lepotilasta, kun kone on yhdistetty tiettyihin 4K-näyttöihin.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Ulkopuolisen tahon .pkg-tiedostot, jotka on tallennettu kansioon /var/db/receipts, pysyvät nyt ennallaan OS X Yosemitestä päivitettäessä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어