Lataa - macOS Mojave-päivitys 10.14.4

Järjestelmävaatimukset: macOS Mojave 10.14.3

Tiedoston koko: 2,53 Gt

Lataa

macOS Mojave 10.14.4 -päivitys sisältää virheiden korjauksia ja parannuksia. Se parantaa Macin vakautta ja luotettavuutta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Safari

• Lisää tuen tummalle tilalle verkkosivustoilla, jotka tukevat muokattuja väriteemoja

• Yksinkertaistaa sisäänkirjautumista verkkosivustoille, kun käytetään salasanojen automaattista täyttöä

• Sallii push-ilmoitukset vain, kun verkkosivulla on jo vierailtu

• Lisää varoituksen, kun suojaamaton verkkosivu ladataan

• Poistaa tuen vanhentuneelta Do Not Track -standardilta, jotta sitä ei voida käyttää osana seurannan sormenjälkeä. Älykäs seurannan esto suojaa nyt oletusarvoisesti sivustojen väliseltä seurannalta

iTunes

• Näyttää enemmän editorien korostuksia selausvälilehden yhdellä sivulla, joten Apple Musicissa on helpompi löytää uutta musiikkia, soittolistoja ja muuta

AirPods

• Lisää tuen uusille AirPodseille (2. sukupolvi)

Muuta

• Tukee ilmanlaatuindeksiä Kartoissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Intiassa

• Parantaa äänitallenteiden laatua Viesteissä

• Parantaa tukea ulkoisille GPU:ille Järjestelmän valvonnassa

• Korjaa App Storen ongelman, joka saattoi estää Pagesin, Keynoten, Numbersin, iMovien ja GarageBandin uusimpien versioiden käyttöönoton

• Parantaa USB-äänilaitteiden luotettavuutta, kun niitä käytetään vuonna 2018 esiteltyjen MacBook Airien, MacBook Proiden ja Mac minien kanssa

• Korjaa MacBook Airin (syksy 2018) näytön oletuskirkkauden

• Korjaa grafiikan yhteensopivuusongelman, joka voi esiintyä joillakin ulkoisilla näytöillä, kun ne on liitetty vuoden 2018 Mac miniin

• Korjaa Wi-Fi-yhteyksien ongelmia, joita saattoi esiintyä macOS Mojaveen päivittämisen jälkeen

• Korjaa ongelman, josta johtuen tili saattoi kadota kokonaan Internet-tileistä, kun Exchange-tili lisättiin uudelleen

• Korjaa ongelman, josta johtuen AOL-käyttäjän salasanaa saatettiin pyytää Mailissa usein

Tarkempia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT209149

Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어