Lataa - macOS Sierra-päivitys 10.12.1

Järjestelmävaatimukset: macOS Sierra 10.12

Tiedoston koko: 1,36 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.1 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Päivityksen sisältö:

• Lisää Kuvat-ohjelmaan automaattisen älykkään albumin iPhone7Plussalla otettuja Syvätarkkuus-kuvia varten.

• Parantaa MicrosoftOfficen yhteensopivuutta, kun käytössä on iCloud-työpöytä ja -dokumentit.

• Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mailin päivityksen, kun käytössä on Microsoft Exchange -tili.

• Korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa tekstin virheellisen sijoittamisen, kun käytössä oli universaali leikepöytä.

• Parantaa automaattista lukituksen avausta AppleWatchissa.

• Parantaa Safarin turvallisuutta ja käyttövakautta.

• Korjaa ongelman, jonka takia Mail saattaa näyttää tarpeettomia salasanapyyntöjä AOL-tileillä.

• Parantaa yhteensopivuutta FujitsunScanSnap-skannausohjelmiston kanssa.

• Korjaa "Filter Failed" -virheen, joka esiintyy joillakin Canon-tulostimilla tulostettaessa.

• Korjaa ongelman, joka saattaa estää Grapher-tiedostojen avaamisen.

• Palauttaa Safariin verkkosivujen fontteihin liittyvän valinnan "Älä koskaan käytä pienempää fonttikokoa kuin".

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa System Image Utilityn jaimagetoolinluotettavuutta verkkolevytiedostoja luotaessa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어